Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon nagyon nem tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyon nem tetszik a gyuru amivel megkertek. Meg merjem mondani a volegenyemnek?

Figyelt kérdés
Volegenyem tegnap megkerte a kezemet. Pontosan tudhatta, hogy milyen tetszene nekem. Legjobb baratnom rajtam keresztul uzente meg, raadasul mindig amikor elmentunk egy ekszerbolt elott mutogattam, hogy ez tetszik az tetszik. Pont annak a 3 dolognak a kombinacioja a gyuru amitol kiszaladok a vilagbol. 1.Voros ko van benne. Gyulolom a voroset, pirosat minden formajaban. 2. A ko korul pont olyan a foglalat ami az egyetlen fajta ami nem tetszik. Ezt nem tudom elmagyarazni, latni kellene. 3. Arany. Gyulolom az aranyat. Parom tudja, hogy a kek a kedvenc szinem. Amikor elsetaltunk ekszerbolt elott, es rabokott egy gyurure megjegyezteme, hogy "szivem tudod hogy sose hordanek aranyat." "Egy kek koves gyuru volna az almom" " fujj de ronda az a voros ko sose vennem fel" Nagyon orulok neki, de kicsit rafagyott az arconra a mosoly, mikor meglattam. Merjek szolni? Eleg rossz 24 evesen aranyat hordani. Kb 50-nek erzem magam vele, plane ezzek a ronda rubin kovel. Mit tennetek hasonlo helyzetben?
2014. okt. 20. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy kissé szétszórt a vőlegényed, és összekeverte a tetszést és a nem tetszést. Én sem szeretem az aranyat, de a karikagyűrű általában aranyból készül, és az ezüstöt az ezüstlakodalomra adják. Legalábbis az én környezetemben. beszéld meg vele, milyen az a kapcsolat, ahol ezt lehet megmondani? És ha végképp nem tudsz megbékélni, hát cseréljétek ki, közösen.
2014. okt. 20. 09:10
 12/75 anonim ***** válasza:
70%
Az arany nem tartozik az ocsmányságok közé, fogalom zavarod van ezen a téren. Ne hisztizz, mert a későbbiekben - ha marad ez a kapcsolat egyáltalán - még több problémád lehet.
2014. okt. 20. 09:12
 13/75 anonim ***** válasza:
56%
Na ki hordja a nadrágot ebben a kapcsolatban... Ha nekem mondanád ezt, én visszavinném... és mehetnél amerre látsz.
2014. okt. 20. 09:14
 14/75 anonim ***** válasza:
87%

Én megértelek, tényleg ritka ronda lehet az a gyűrű, már így leírva is. Hogy szólj-e neki, nem tudom, én a saját férjemnek nagyon finoman szóltam volna, de tudom, hogy ő nem sértődik meg ilyesmin. A te vőlegényedet te ismered. Mondjuk nekem az is meglepő, hogy ennyire nem ismeri az ízlésedet. Nálunk ilyen gond nem volt soha semmivel, pontosan tudjuk egymásról, hogy mi tetszik a másiknak és mi nem. Viszont te el is mondtad, többször is, hogy mit nem szeretsz, ennyire nem figyel rád a pasi, vagy ennyire könnyen elfelejt mindent?

Ha nem sértődős, nagyon-nagyon finoman add be neki, hozzátéve, hogy a lánykérésnek nagyon örülsz, imádod, alig várod, hogy a felesége legyél stb., de ez a gyűrű nagyon nem talált, mi lenne, ha közösen választanátok másikat.

2014. okt. 20. 09:15
 15/75 anonim ***** válasza:
84%

vidd ez zaciba s sörözzétek el az árát.

meg fogja bocsájtani hogy sörre váltottad, sörrel egy férfit sem lehet megbántani.

2014. okt. 20. 09:18
 16/75 anonim ***** válasza:
74%

Inkább egy gyűrűvel legyen gondod, mintsem a pároddal.

Örülj, hogy megkérte a kezed, és szereted ezt a férfit.

Más nők esdekelnek, hogy a párjuk kérje már meg a kezüket, és bárminek örülnének. Nem a gyűrű a fontos, hanem a kettőtök jövője.

Hagyd a fenébe, majd megtetszik az a gyűrű és el nem cserélnéd semmire.

2014. okt. 20. 09:19
 17/75 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez volt meglepo hogy ennyire nem ismer. Tudja hogy gyulolom az aranyat es hogy evek ota semmi piroshoz nem vagyok hajlando huzzanyulni se. 5 ev utan ezeket tudhatna.
2014. okt. 20. 09:21
 18/75 anonim ***** válasza:
79%

14 éves korom óta hordok aranyat (ballagásra kaptam gyűrűt is és nyakláncot is, medállal). Nem ocsmány, nem öregít. Inkább nemes és egyszerű - nem véletlen évezredek óta számít vagyontárgynak.

Én karácsonyra kaptam egy ezüstláncot a férjemtől, ami egyáltalán nem tetszik, de tőle kaptam, és sokat válogatta. Nem mondtam meg neki, mert annyira örömmel adta, olyan sokat válogatta.

Szerintem választhatsz, hogy hordod a gyűrűt és férjez mész a párodhoz, vagy megmondod neki hogy nem tetszik, és ezzel megkockáztatod, hogy esetleg abban a pillanatban otthagy. (Ha pasi lennék, én biztos otthagynálak)

2014. okt. 20. 09:21
 19/75 anonim ***** válasza:
77%
Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Az sem megoldás ,hogy egy életen át úgy hordod, hogy nem tetszik, vagy további hazugságokba bonyolódsz, hogy miért nem hordod. Szerintem valld be neki és ha tényleg Ő az igazi, akkor megfogja érteni. Mindenképp hangsúlyozd, hogy mennyire boldog vagy, hogy megkérte a kezedet. Még frissen melegében mondd el, mert minél később teszed, annál rosszabb lesz.
2014. okt. 20. 09:22
 20/75 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen tipikus férfi probléma. Megjegyezte, hogy vörös, arany... Csak azt nem, hogy ezek nem tetszenek. Ha olyat akarsz, ami tetszik, sose beszélj arról, ami nem tetszik. Nekem sem tetszik a lánykérős gyűrűm, nem is hordom, csak néha. Alapjáraton szép, klasszikus, fehér köves gyűrű, de nem megy a többi ékszeremhez, így van hozzá egy szettem, amit alkalmakkor hordok és akkor felveszem a gyűrűt is. Valamint nyugodj meg, idővel hozzáöregszel az aranyhoz és a rubinhoz is.
2014. okt. 20. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!