Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon nem tetszik a gyuru amivel megkertek. Meg merjem mondani a volegenyemnek?
Én megértelek, tényleg ritka ronda lehet az a gyűrű, már így leírva is. Hogy szólj-e neki, nem tudom, én a saját férjemnek nagyon finoman szóltam volna, de tudom, hogy ő nem sértődik meg ilyesmin. A te vőlegényedet te ismered. Mondjuk nekem az is meglepő, hogy ennyire nem ismeri az ízlésedet. Nálunk ilyen gond nem volt soha semmivel, pontosan tudjuk egymásról, hogy mi tetszik a másiknak és mi nem. Viszont te el is mondtad, többször is, hogy mit nem szeretsz, ennyire nem figyel rád a pasi, vagy ennyire könnyen elfelejt mindent?
Ha nem sértődős, nagyon-nagyon finoman add be neki, hozzátéve, hogy a lánykérésnek nagyon örülsz, imádod, alig várod, hogy a felesége legyél stb., de ez a gyűrű nagyon nem talált, mi lenne, ha közösen választanátok másikat.
vidd ez zaciba s sörözzétek el az árát.
meg fogja bocsájtani hogy sörre váltottad, sörrel egy férfit sem lehet megbántani.
Inkább egy gyűrűvel legyen gondod, mintsem a pároddal.
Örülj, hogy megkérte a kezed, és szereted ezt a férfit.
Más nők esdekelnek, hogy a párjuk kérje már meg a kezüket, és bárminek örülnének. Nem a gyűrű a fontos, hanem a kettőtök jövője.
Hagyd a fenébe, majd megtetszik az a gyűrű és el nem cserélnéd semmire.
14 éves korom óta hordok aranyat (ballagásra kaptam gyűrűt is és nyakláncot is, medállal). Nem ocsmány, nem öregít. Inkább nemes és egyszerű - nem véletlen évezredek óta számít vagyontárgynak.
Én karácsonyra kaptam egy ezüstláncot a férjemtől, ami egyáltalán nem tetszik, de tőle kaptam, és sokat válogatta. Nem mondtam meg neki, mert annyira örömmel adta, olyan sokat válogatta.
Szerintem választhatsz, hogy hordod a gyűrűt és férjez mész a párodhoz, vagy megmondod neki hogy nem tetszik, és ezzel megkockáztatod, hogy esetleg abban a pillanatban otthagy. (Ha pasi lennék, én biztos otthagynálak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!