Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon nem tetszik a gyuru amivel megkertek. Meg merjem mondani a volegenyemnek?
Nekem is rosszul esne leginkább azért, mert azt érezném, kicsit sem figyel rám. Aki felszínesnek nevezi a kérdezőt - Nem csak arról szól a történet, hogy olyan ékszert kell hordjon, ami nem tetszik neki, hanem arról is, hogy 5 év után a párjának fogalma nincs arról, milyen az ízlése, pedig gyűrű dolgában milliószor elmondta.
A kérdező lehet, hogy tapintatlan lenne a visszaadással, de a vőlegény meg figyelmetlen, vagy nem érdekli a párja, ez sem jobb.
Kérdező! Ennél sokkal kínosabb dolgok is lesznek a házasságban, amit majd meg kell tudnotok beszélni. Ültesd le, és rágjátok át a témát. Mond el, hogy minden vágyad a feleségének lenni, csak az ékszer nem tetszik, valamint mond el az érzéseid, hogy kicsit az az érzésed, nem figyel rád. Ha fontosak vagytok egymásnak, akkor ezen bőven túl kell tudnotok lépni!
Nem tudom miért baszogatja mindenki a kérdezőt..
Nem szereti a pirosat, és a sárga aranyat...ezt már 5 év alatt biztos többször megmondta neki kerek perec... MAjd kiadnátok az útját, ha megmerné említeni?!?! Én meg a tieteket, hogy 5 év után ennyire nem ismer..
Nézd kérdező..az az igazság, hogy én nagyon meg lennék bántva, hogy ennyire nem ismer..vagy legalábbis nem figyelt. Ezt az érzést megpróbálnám félretenni, és megmondanám neki, hogy nagyon szeretem és a legboldogabb napom volt, hogy megkérte a kezem, de nem tetszik a gyűrű... nem szereted az aranyat, a vöröset és ezt sikerült összehoznia egy gyűrűben. A foglalatot hagyd...azt sose tudja megkülönböztetni, mellékes is.
Menjetek vissza együtt és válasszatok egy másikat.
Ha ezen megsértődik, akkor mondd meg neki, hogy neked meg rosszul esett egy kicsit, hogy ennyire nem emlékezett holott többször elmondtad neki..
jó felfogtuk, utálod az aranyat, leírtam százszor.
nos akkor mi a teendő? vagy vergődsz mint egy kis taknyos vagy elmondod neki.
bár elég szégyen hogy ő sz.rik arra neked mi tetszik, te meg sz.rsz arra, hogy megkértek, veled akar élni, elvenni stb és akkor jáj csúnya az arany a legnagyobb problémád
Erre miért kell azt mondani hogy dobja ki a pasi, jobban járna??? Én is kaptam már olyan gyűrűt - nem eljegyzési - amitől kiszaladok a világból, ettől sz.r alak vagyok? Hordjunk a hátralévő 70 évünkben olyan ékszert aminek semmi köze hozzánk? Én elmondtam a páromnak, még aznap visszavittük és kinéztünk egy szépet. Mindketten sűrűn bocsánatot kértünk egymástól és kész.
Szerintem te is tedd ezt. Mindenképp meg kell mondanod neki hogy nem tetszik, úgyis rá fog jönni és felesleges látványosan örülni neki ha utálod.
Egy parfümnél még nem tenném szóvá ha utálom, kaptam olyat ami nem illett hozzám. Amikor a pasival találkoztam akitől kaptam azzal fújtam be magam, aztán kész. De egy gyűrű amit 0-24 büszkén kell hordani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!