Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ereznetek ha a volegenyetek elmeselne ezt magarol?
Nem igazán más nekem, hogy nőkkel vagy férfiakkal volt, az a helyzet. Egyikért sem rajonganék, de ha ezt hozza az élet, nem csodálkozom, igazából nem fontos.
Hallottam már, hogy egyesek szerint nincs biszexualitás. Nem tudom, miért ne lenne, de nekem aztán mindegy, nem értek hozzá. De pánszexuális biztos van, az olyan a szexuális orientációval, mint én a nemi identitásommal, semleges, nincsenek megkülönböztetve a nemek :) Én se homo-, se heteroszexuális nem vagyok, egyik nem sem vonz jobban a másiknál, csak a nőket esztétikailag szebbnek tartom, így ha választhattam volna, nőm lenne :) A másik felem speciel biológiailag hímnemű (a nemi identitásunk hasonló, neki se nagyon van olyan, én legalább "beskatulyáztam" magam, mint androgün :D) s ezzel nincs bajom, ha az, hát az, annak is megvannak az előnyei. De nem igazán hat meg, hogy melyikünk milyen nemű, nekem nagyjából tökmindegy, nagyon sokadik helyen van a fontossági listán.
Most mentegeted vagy objektívan nézed, hogy amit egy férfi tud adni neki, azt te soha nem fogod tudni megadni?
Persze nem te, hanem a barátaidról van szó nyilván...
Attól, hogy biszexuális valaki, nem jelenti azt, hogy orrba szájba megcsal, érdekes már a feltételezés is.... Nekem van biszexuális ismerősöm, meleg is, a meleg ismerősöm 3 éve komoly kapcsolatban él.
Az, hogy biszex valaki, max annyit jelent, hogy nagyobb a konkurencia, de azt gondolom, ha megcsal valaki, akkor már mindegy, hogy kivel, nem tudnám megbocsájtani.
Csalódott lennék és természetesen aggódnék a jövő miatt.Van egy csajszi ismerősöm. 15 év után,házasság,gyerek,közös gyönyörű élet után a férfi közölte válni akar.Csakhogy nem egy másik nő miatt,hanem egy másik férfi miatt! Teljesen összeomlott szegény. Hála égnek mára már párra lelt,de az a lelki trauma örökké feldolgozatlan marad!
Én azt javasolnám,hogy lépjen olajra a hölgyi,amíg nem késő. Ha egyszer belekóstolt a fazon a másik nembe,nem fog leállni. Ott ő kapott egy olyan ízvilágot,ami más,mint amit megszokott,így mindig érdekes marad.
Lehet,most úgy érzi nem kell,de mi a garancia,hogy a jövőben nem tér át rá?
Szégyelli,mert nem mondta el. Három év nem kevés idő.Ha eddig képes volt titkolni,akármennyire is cikinek érezte,akkor nem egy őszinte ember,ebből fakadóan nem bíznék benne!
Ha pedig eljegyzés történt,akkor házasság és gyerek is lesz. Ezek komoly dolgok,utóbbi egy életre szól! Jól gondolja meg,hogy kitől,minek,miért!
Akkor már nem csak ő sérül lelkileg,hanem egy gyermek is! Felelősség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!