Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ereznetek ha a volegenyetek elmeselne ezt magarol?
Én haragot és undort éreznék.
Haragot, mert egy ilyen dolgot a kapcsolat elején tisztázni kell. Undort, mert soha semmi pénzért nem kéne olyan férfi aki (és most nagyon kulturáltan mondom) más férfiakkal szexel. Ha velem ez történne, a vallomása után rögtön szakítanék vele, és végelegesen megszüntetnék minden kapcsolatot.
Szakítanék. Nem hiányzik, hogy mindenféle fertőzést hazahurcoljon.
Ja, és aki ilyeneket csinált már, azaz egyszer már átlépte ezt a határt, az sosem fog leállni vele. Az ilyenre ha rájön a kangörcs, akkor összevissza üzekedik bárkivel védekezés nélkül, és asszonykának majd hazavisz egy szép kövér AIDS-et. (Már ha eddig még nem fertőzte meg.)
Hát, Ketteske, egy kicsit azért "vastagon fog" a billenytűzeted.
Az a helyzet, hogy én is szakítanék, a gondolatát nem bírnám elviselni. Brrr...
Hát igen, messziről mindenki liberális, antirasszista és kardoskodik a homokhuszárok vélt jogaiért.
Bezzeg egy ilyen helyzetben mindenkiből kibújik a homofób, intoleráns valódi énje.
Színlelt, megjátszott, prostituálódott világ ez.
Azt, hogy az már a múltja. Elfogadnám, mert szeretem.
És miért is következne ebből a megcsalás, kérdező?
Meg kedves válaszoló, a nemi betegség? Mert ugye ha nőkkel lett volna, tőlük aztán semmit nem kaphatott volna el.
Szakitanek vele. Ugy velem ez egy elegge fontos dolog, ezt tudnom kellett volna. Mert nem mindegy, hogy vki hetero, homoszexualis vagy biszexualis. Masok az igenyek.
Sajnos, nem sajnos nekem nem ferne bele. En nem vonzodom a nokhoz, a parom se vonzodjon a ferfiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!