Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit ereznetek ha a volegenyete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ereznetek ha a volegenyetek elmeselne ezt magarol?

Figyelt kérdés
Harom eve jarnak most jegyeztek el egymast. A pasi elmondta a nonek hogy korabban volt kapcsolata ferfiakkal eddig azert nem mondta el mert felt hogy elhagyja. De nem csalta meg allitolag. Ti mit ereznetek?
2014. szept. 29. 21:23
1 2 3
 11/30 zabmester ***** válasza:
90%
Csodálkoznék, de igazából nem zavarna. Az sem érdekel, hogy előttem milyen nőkkel volt, így az sem érdekelne, hogy milyen pasikkal. Most velem van, kész. Ha megcsalna, az más dolog, azt nyilván nem viselném el, de miért kéne kapásból azt feltételezni, hogy meg fog csalni?
2014. szept. 29. 22:02
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

Én ismerek biszexuálisokat; annyi a különbség, hogy mindkét nem vonzza őket. Ez nem jelenti azt, hogy mindig mindkét nem kell nekik.

Ez olyan, mintha valaki hetero. Ha férfi, és a nőkhöz vonzódik, az nem azt jelenti, hogy MINDEN nőhöz vonzódik, és egy nem elég neki.

De beszéld meg vele.

2014. szept. 29. 22:04
 13/30 anonim ***** válasza:
8%

Gondolom nekem szantad a kerdest. Igen biztos. Ja oszinte volt, 3 ev elteltevel...

Nincs bajom a kulonbozo szexualis beallitottsagu emberekkel, de en mint hetero no egy hetero ferfit szeretnek magam melle. Szerintem ez teljesen ertheto. Persze vki tul lep rajta, elfogadja de en nem tudnam.

2014. szept. 29. 22:07
 14/30 anonim ***** válasza:
3%
Amugy nem ertem miert lettem lepontozva. Csak azert mert nem birnek vele egyutt lenni? Amugy termeszetesen -mivel, hogy szakitanek- csalodottsagot, szomorusagot ereznek. Hisz becsaptak.
2014. szept. 29. 22:10
 15/30 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem egy biszexuális ember pont annyira tud hűséges lenni, mint egy hetero, vagy egy homoszexuális.

Tehát a hűséget nézve ez pont olyan, mintha azt közölte volna, hogy a menyasszony előtt volt több kapcsolata is (nőkkel).

A kérdés inkább az, hogy kinek van ehhez gyomra. Van akit ez nem zavar, és van akit igen..szerintem utóbbiból van több. Nem tudom magam ilyen helyzetbe képzelni. Alapvetően azt mondanám, hogy nincs gyomrom ehhez, undorodnék és szakítanék. Ugyanakkor lehet, hogy szeretném őt annyira, és annyira szuper a kapcsolatunk, hogy túltenném magam ezen és a kezdeti sokk után élnénk tovább az életünket ahogy eddig.

Tehát nem tudom pontosan hogy mit éreznék és tennék.

A páromat annyira szeretem, hogy ez valószínű nem érdekelne, de éles helyzetben lehet hogy máshogy reagálnék.

2014. szept. 29. 22:12
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Nem értem, hogy mi a sokkoló ezen. Szeretett előttem is embereket.
2014. szept. 29. 22:23
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
Eleve tudná, hogy hogy állok a kérdéshez, ezért nem félne elmondani hamarabb. Attól, hogy biszexuális még nem fog feltétlenül megcsalni, mert a megcsalás nem attól függ, hogy mennyi a választék, hanem az illető személyiségén. (És nem a levegőbe beszélek, volt már biszexuális barátom, úgy jöttünk össze, hogy tudtam és nem emiatt lett vége).
2014. szept. 29. 22:29
 18/30 anonim ***** válasza:
91%

Nem zavarna.

A biszexuálisok között pedig ugyanannyi a monogám és a félrelépő, mint a heteroszexuálisok és homoszexuálisok között. Az, hogy valaki mindkét nemhez vonzódik, nem jelenti azt, hogy mindkét nemre szüksége van.

2014. szept. 29. 22:33
 19/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem zavarna. Nem vagyok bifob (van ilyen szo..?).
2014. szept. 29. 22:35
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

A biszexualitás latin eredetű szó, azt jelenti, hogy szeretem a f****t és csak azt, de nem akarom beismerni magamnak. És ezt melegként mondom.

Sok sikert a házassághoz, jó lesz.

2014. szept. 29. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!