Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek ha a parom mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a parom mindent megvesz nekem?

Figyelt kérdés
Egy eve jarunk a parommal. Mar az eljegyzes osszekoltozes is felmerult. A baj az hogy a parom mindent megvesz nekem rengeteg nagy erteku ajandekot kapok tole. Igaz hogy o sokkal jobb anyagi helyzetben van mint en de en ezt nem tartom helyesnek ugy hogy nem elunk egyutt. Ha beszelni szeretnek vele azt mondja hogy en ezt megerdemlem es nem szeretne ha olyan dolgokat amiket nem tudok megvenni neki meg nem nagy megterheles ne kapjak meg. En oszinten szeretem es o is engem. Csak neha mar kellemetlen hogy azt mondja hogy osszekoltozes utan meglep egy uj kocsival meg ilyesmik. Mit csinaljak mert ez igy kellemetlen egy kicsit?
2014. szept. 4. 22:00
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem azert veszi ezeket a dolgokat mert felrelep ebben biztos vagyok. Nem tudom ti mennyit kerestek en sajnos ahoz eleg keveset hogy ilyen tobb hetes kulfoldi utazast finanszirozni tudjak de szerintem nem csak en vagyok igy. A gyereknek persze mindent megvenne de felesleges hulyesegeket nem errol mar beszeltunk.
2014. szept. 5. 07:05
 22/29 anonim ***** válasza:

ÖRÜLJ NEKI!

Az én férjem is mindent megvenne nekem..csak sajnos pénze nincs rá...de ha lenne, én boldog lennék!

2014. szept. 5. 08:34
 23/29 anonim ***** válasza:
Egyszerű a megoldás: Továbbítsd nekem azokat a dolgokat, amiket megvesz.:P Nekem nem lenne kellemetlen.:D 23/L
2014. szept. 5. 09:59
 24/29 anonim ***** válasza:

:-D

Én nem bánnám, azt se, ha leprostiznak érte. Most komolyan. Nem mások véleménye határoz meg egy kapcsolatot, vagy egy embert.

De ha zavar, akkor beszélj vele erről, hogy igazából hiába akar neked jót, ha közben rosszul érzed magad. Azt biztosan ő sem akarja, hogy rosszul érezd magad.

Egyébként az egyik szeretetnyelv az ajándékozás. Van aki tényleg így fejezi ki a szeretetét. Már ha lehetősége van rá persze.

2014. szept. 5. 12:06
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakit szeretsz, nem az a fontos, hogy ő a legjobban érezze magát?

Ajándékozni nem csak autót meg házat lehet, ha ez a "szeretetnyelve", hozzon mindennap egy szált virágot.

2014. szept. 5. 13:20
 26/29 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, és kezdd el tagolni a mondatokat, tudod, van vessző is...borzasztó olvasni, amit írsz.
2014. szept. 10. 06:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha van miből, akkor nem olyan nagy gond, bár elhiszem, hogy kellemetlen. szerintem szólj neki, hogy azért tartson mértéket. Én azon akadtam ki, mikor páromnak nem volt pénze mégis utolsó fillérjeit rám költötte. Nyilván jól is esett, de lecsesztem, de én is csak azt kaptam meg, hogy majd ő azt tudja, hogy mire meg mennyit tud költeni, és hogy én mennyit érek neki... A pasik ilyen kis önérzetesek, na :D
2014. szept. 11. 16:28
 28/29 anonim ***** válasza:

nagyon tudlak sajnálni de tényleg....

fordul a kocka egyszer úgyis elveszíted ezt a pasast.

2014. szept. 15. 18:56
 29/29 anonim válasza:
Javaslom, próbáljatok meg több közös programot létrehozni. Az ajándék nem baj, de arról szól, hogy a másiknak jobb kedve legyen a hatására. Mi is szoktunk egymásnak adni, de inkább valamilyen ötletes semmiséget. Pedig mi sem állunk rosszul. Legutóbbi kirándulásról pl. egy fenyőtobozt. Ebben az is jó, hogy együtt választhatjuk ki. Egyébként, ebbe a hibába én is benne voltam. Megbeszéltük, azóta csak jobban örülünk neki.
2014. szept. 24. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!