Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek ha a parom mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a parom mindent megvesz nekem?

Figyelt kérdés
Egy eve jarunk a parommal. Mar az eljegyzes osszekoltozes is felmerult. A baj az hogy a parom mindent megvesz nekem rengeteg nagy erteku ajandekot kapok tole. Igaz hogy o sokkal jobb anyagi helyzetben van mint en de en ezt nem tartom helyesnek ugy hogy nem elunk egyutt. Ha beszelni szeretnek vele azt mondja hogy en ezt megerdemlem es nem szeretne ha olyan dolgokat amiket nem tudok megvenni neki meg nem nagy megterheles ne kapjak meg. En oszinten szeretem es o is engem. Csak neha mar kellemetlen hogy azt mondja hogy osszekoltozes utan meglep egy uj kocsival meg ilyesmik. Mit csinaljak mert ez igy kellemetlen egy kicsit?
2014. szept. 4. 22:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dolgozni, és te is lepd meg valamivel.
2014. szept. 4. 22:02
 2/29 A kérdező kommentje:
Dolgozom de az en fizetesembol nem tudnek ilyen dolgokat venni olyan anyagi kulonbseg van koztunk.
2014. szept. 4. 22:05
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha néha nem fogadnád el a nagy értékű ajándékait, akkor talán feltűnne neki, hogy téged ez tényleg kellemetlen helyzetbe hoz, nem pedig csak kéreted magad.
2014. szept. 4. 22:06
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy ha szeret, akkor nem hoz kellemetlen helyzetbe. Nekem is szarul esne.
2014. szept. 4. 22:06
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki hogy számodra valóban kellemetlen, hogy nem tudod viszonozni és ezzel megbánt. Ráadásul nincs is szükséged azokra a dolgokra. Inkább javasold hogy közös programot csináljatok, olyat ami pénzben kifejezhetetlen.

Lehet hogy most nincs pénz szűkében de nem biztos hogy mindig így lesz. Tegye inkább el azt a pénzt, majd vesztek rajta valamit a közös lakásotokba.

2014. szept. 4. 22:08
 6/29 anonim ***** válasza:
64%
Miért nem keresel másik munkát? Ez engem is zavarna, de azért szép gesztus. Gondolj bele, milyen lenne, ha csak magára gondolna és neked sose venne semmit.
2014. szept. 4. 22:08
 7/29 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem undorító gesztus. Ne akarjon megvenni.
2014. szept. 4. 22:11
 8/29 anonim ***** válasza:
61%

Olyan mintha kilóra akarna téged megvenni. Jó, biztos nem, biztos szeret, ha azt mondja, de nem csodálom, hogy kellemetlen.

Mond meg neki küldjön inkább nekem pénzt én is megérdemlem :-)

2014. szept. 4. 22:29
 9/29 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki.Ha tiszta szívből szereted és ő is,akkor ne zavarjon.Nem curva vagy végül is,nem érdekből vagy vele,és ő sem azért ad neked,hanem mert szeret.Lehet feleslegesen drágák az ajándékai,de ezt bízd rá,ha neki ennyire örömet okoz neked adni.
2014. szept. 4. 22:29
 10/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is örülj neki. ez nem rossz dolog. hány éves vagy,és mit dolgozol? és a párod. ha tényleg szeretetből teszi,h elhalmoz ezzel azzal,az nem baj sztem. még jól járnál a kocsival is,nekem is kéne egy csak nincs pénzünk rá. mi is dolgozunk,de én nem keresek sokat,párom többet,igy nekem is néha rossz érzés,de szeretitek egymást és mikor neked van te is megadnál neki bármit.
2014. szept. 4. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!