Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a parom mindent megvesz nekem?
Figyelt kérdés
Egy eve jarunk a parommal. Mar az eljegyzes osszekoltozes is felmerult. A baj az hogy a parom mindent megvesz nekem rengeteg nagy erteku ajandekot kapok tole. Igaz hogy o sokkal jobb anyagi helyzetben van mint en de en ezt nem tartom helyesnek ugy hogy nem elunk egyutt. Ha beszelni szeretnek vele azt mondja hogy en ezt megerdemlem es nem szeretne ha olyan dolgokat amiket nem tudok megvenni neki meg nem nagy megterheles ne kapjak meg. En oszinten szeretem es o is engem. Csak neha mar kellemetlen hogy azt mondja hogy osszekoltozes utan meglep egy uj kocsival meg ilyesmik. Mit csinaljak mert ez igy kellemetlen egy kicsit?2014. szept. 4. 22:00
11/29 anonim válasza:
Én nem csinálnék problémát belőle , ha a párom mindennel ellátna. Nem reklamálnék. Csak hát én hiába várok erre. A nők nem olyan önzőek.
12/29 anonim válasza:
Most dicsekszel, vagy panaszkodsz? Én nem bánnám, ha ilyen barátom lenne.
13/29 anonim válasza:
Vigyázz, légy óvatos, az ilyen emberek valamit palástolni akarnak. Derítsd ki mi az !
14/29 anonim válasza:
Persze kutakodjon,és rontsa el a kapcsolatot,meg vesszen a bizalom...ez hülyeség.
15/29 anonim válasza:
Ha majd elfogadod a kocsit, minden válaszoló, aki arra buzdít, hogy fogadd el, kitartott qrvának fog tartani.
16/29 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod. Bár én lennék így!
17/29 anonim válasza:
Érdekes, hogy itt mindenki kis hercegnő akar lenni, de ha egy kis hercegnő ír ki kérdést, azonnal prostizzuk.
18/29 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, fogadd el. Ha őszintén adja, és tényleg szeret, nincs semmi baj. Lehet ő tényleg úgy érzi, mindent megszeretne adni neked. Neki is rosszul eshet esetleg, ha visszautasítod. Inkább ilyen pasid legyen, mint olyan, aki ha elmentek valahova egy fél literes colát is kifizetted veled. Volt szerencsém már ilyenhez...
Aki meg azt mondja, keress jobb munkát, nem tudom, hol él, de tudhatná, nem olyan könnyű! Arra se hallgass, aki azt mondta, kutakodj utána!
19/29 anonim válasza:
Neki ilyen a szeretetkimutatása, ő ajándékokkal fejezi ki, van ilyen.
Addig örülj,mmíg kapsz tőle dolgokat.
Tudom,hogy neked ez furcsa és kellemetlen is akár, de jobb ha hozzászoksz, főleg ha gyeeketek lesz, annak aztán mindent akar majd..
20/29 anonim válasza:
Örülj neki, ha neki ez nem probléma, neked se legyen gond. Ha a kocsi nagyon zavar, akkor esetleg azt megmondhatod, hogy a saját nevére vegye. Aki szerint pedig gázos a pasi, ha az ő párjuk megtehetné, akkor se fogadnák e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!