A Skyrimben hol találok olyan kereskedőt, aki mindent megvesz, bármikor, és k***va sok pénze van?
Én nem igen találtam még ilyet. De ha haladsz a speach skillel, akkor később tudsz befektetni egy üzletbe, ill. 100-as skillel +1000-e lesz mindnek. Én Whiterunba szoktam menni, mert ott a bejáratnál a kovácsnak meg a segédjének is elég sok pénze van, mellette meg még a férjem ott lakik mellettük, aki szintén megvesz cuccokat. Csak az elején gond a pénztelenség, most már azt sem tudom mit kezdjek a sok pénzzel, 50-es fokozatnál tartok.
Tudom miért kérded egyébként, a Morrowindben volt egy árus 5000 pénzzel, de itt nem találkoztam ilyennel.
Esetleg valaki igen? Csalni én sem akarok.
Ja, és még annyit, hogy mindent nem vesz meg alapból egyik sem, mert az is egy perk.
Még az is jó, ha olyan árust találsz, aki mellette még tanár is, mert akkor amit adsz neki, annyival is több pénze van. Pl a Destruction tanár a mágusoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!