Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai vagy nem?

Figyelt kérdés
20éves vagyok mèg egy èvem van a suliból eljegyzés meg volt ès a párommal arra jutottunk h megveszük a karikagyűrűt felhúzzuk és suli utàn összeköltözünk ami majd jövő nyàron lesz majd lagzi.Korai az én koromba??
2014. aug. 18. 21:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit korai, bár attól is függ, hogy mióta vagytok együtt. Az eljegyzésnek viszont akkor van értelme, ha házasság is követi, ha az nincs belátható időn belül, akkor fölösleges eljegyezni egymást még.
2014. aug. 18. 23:40
 22/30 anonim ***** válasza:
45%

szóval te még fél napot nem dolgoztál, akkor miből akarsz költözni meg gyűrűt venni?

a pasid tartson el?már 20 évesen erre vágsz?

előbb dolgozz, meg gürizzetek a számlákkal és ha itána is akarjátok, hajrá!

2014. aug. 19. 06:44
 23/30 A kérdező kommentje:
esti suliba járok és melozok gyárban
2014. aug. 19. 15:26
 24/30 anonim ***** válasza:
56%

Karikagyűrűt akkor vegyetek amikor már megvan a rendes hivatalos időpont az esküvőre... előbb nem kell. Bár ne hagyjátok az utolsó percre:) Mi november végén csináltattuk a gyűrűinket, tehát az esküvőnk előtti hónapban, és kicsit parás volt:)

Mi csináltattuk aranyból a gyűrűinket, plusz a férjemét tágíttatni is kellett mert elsőre kicsi lett rá, és idegeskedtünk hogy időben kész legyen...5.én lett kész az ő gyűrűje, akkor ugye már az enyém megvolt, és 10.én volt az esküvőnk, szóval ki lett centizve:) Amúgy én 25, a férjem 22 éves volt amikor házasodtunk, 1,5 év után amiből fél évet éltünk együtt.

De az eljegyzés 1 hónap után volt külön gyűrűkkel, és még mindketten iskolába jártunk, nem éltünk együtt akkor. Már pár éve házasok vagyunk, és tökéletes minden:)

Szerintem nem korai ha biztosak vagytok magatokban és egymásban. Nem a kor számít, hanem az érzések, és az érettségetek. Mi boldogok lettünk volna ha előbb ismerkedünk meg.... és bizony a férjem bevallotta, hogy akár fél év után elvett volna, ha nem jártunk volna akkor iskolába, hanem dolgozunk. De azért ehhez állandó munka is kellett, meg miegymás, így vártunk egy kicsit a házassággal.

2014. aug. 19. 15:33
 25/30 anonim ***** válasza:
15%
Mi èrtelme? Mèg gyerekek vagytok, együtt Sem èltek, nem is ismeritek egymàst csak szexeltek nèha.
2014. aug. 19. 15:53
 26/30 anonim ***** válasza:
36%
Igen az. 25 év alatt én megtiltanám a házasságot, mert emberileg, anyagilag, tapasztalatok terén nem vagytok elég érettek. Legyen a gondotok a tanulás, a szórakozás, az élet megismerése. Miért gondolja minden 20 éves lány, hogy az élet egyetlen megoldása, ha fiatalon férjhez megy? Fogadjunk, hogy te erőlteted a dolgot, a szerencsétlen srác meg csak bólogat, mert még neki a punci miatt azt kell tennie. Miről maradtok le, ha nem 20 évesen házasodtok?
2014. aug. 21. 21:23
 27/30 anonim ***** válasza:
Házasodjatok csak, a statisztikát úgyis tartani kell. Majd elváltok 10-15 év múlva.
2014. aug. 22. 02:20
 28/30 anonim ***** válasza:

"Miről maradtok le, ha nem 20 évesen házasodtok?"

Minek és mire várjon az ember ha biztos magában és a párjában?

Egyébként attól hogy valaki fiatalon házasodik, még nem lesz kalitkába zárva. Ugyanúgy dolgozhat, szórakozhat, haverozhat, utazgathat, hobbival foglalkozhat stb stb, csak megfelelő társat kell találni hozzá.

Abban a házasságban ahol szerelem, bizalom, tisztelet van egymás iránt, nem jelentenek gondot ezek a dolgok.

Nem is értem miért gondolják sokan azt, hogy ha valaki megházasodik akkor az egyenlő a halállal: sokat hallok, olvasok olyanokat, hogy "előbb éld ki magad"

Miért? Mert amint aláírtad a házassági papírt meghaltál vagy mi? Utána már nem lehet élni? Vagy ha a szexualitásra érted...hát nem mindenki vágyik arra, hogy végig menjen a fél városon....

Ha pedig a gyerekvállalásra gondolsz, nos nem mindenki gyerekmániás, nem mindenki akar vagy tud gyereket vállalni különböző okokból, illetve nem kell házasság után azonnal lebabázni. Ha pl valaki 25 évesen megházasodik, 5-6-7 évet simán élhet kettesben a házastársával és elég csak utána nekiállni az utódnemzésnek, ha mondjuk 2 gyereket tervez. Mi is úgy terveztük a férjemmel, hogy én már betöltöm a 30-at és esetleg akkor lesz az első gyerek, addigra már 5 éves házasok leszünk, (mert én 25, ő 22 éves volt amikor megesküdtünk) de a tervezgetés óta eltelt pár év, és most már úgy alakultak a dolgok, hogy egyáltalán nem is vállalunk gyereket. De ha valaki szeretne, nem kell mindent azonnal... (szerintem) az is lehet a sok válás egyik oka, hogy a párok házasok, de túl korán vállalnak gyereket, nem éltek szinte semmit kettesben...

2014. aug. 22. 02:30
 29/30 anonim válasza:
Attól is függ, mióta vagytok együtt, persze. Párom húga 19 évesen ment férjhez, teljesen jól megvannak. Ha te nem érzed korainak, akkor nem az, csak tudd: te döntöttél így, nem mások kényszerítettek bele, szóval ha komolyabban összekaptok esetleg, akkor ne másokat szidj, mert Te is akartad.
2014. aug. 26. 02:56
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem korai, de biztos aranyosak vagytok. Ha boldog vagy vele, miért ne. :)
2014. szept. 6. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!