Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai vagy nem?
szóval te még fél napot nem dolgoztál, akkor miből akarsz költözni meg gyűrűt venni?
a pasid tartson el?már 20 évesen erre vágsz?
előbb dolgozz, meg gürizzetek a számlákkal és ha itána is akarjátok, hajrá!
Karikagyűrűt akkor vegyetek amikor már megvan a rendes hivatalos időpont az esküvőre... előbb nem kell. Bár ne hagyjátok az utolsó percre:) Mi november végén csináltattuk a gyűrűinket, tehát az esküvőnk előtti hónapban, és kicsit parás volt:)
Mi csináltattuk aranyból a gyűrűinket, plusz a férjemét tágíttatni is kellett mert elsőre kicsi lett rá, és idegeskedtünk hogy időben kész legyen...5.én lett kész az ő gyűrűje, akkor ugye már az enyém megvolt, és 10.én volt az esküvőnk, szóval ki lett centizve:) Amúgy én 25, a férjem 22 éves volt amikor házasodtunk, 1,5 év után amiből fél évet éltünk együtt.
De az eljegyzés 1 hónap után volt külön gyűrűkkel, és még mindketten iskolába jártunk, nem éltünk együtt akkor. Már pár éve házasok vagyunk, és tökéletes minden:)
Szerintem nem korai ha biztosak vagytok magatokban és egymásban. Nem a kor számít, hanem az érzések, és az érettségetek. Mi boldogok lettünk volna ha előbb ismerkedünk meg.... és bizony a férjem bevallotta, hogy akár fél év után elvett volna, ha nem jártunk volna akkor iskolába, hanem dolgozunk. De azért ehhez állandó munka is kellett, meg miegymás, így vártunk egy kicsit a házassággal.
"Miről maradtok le, ha nem 20 évesen házasodtok?"
Minek és mire várjon az ember ha biztos magában és a párjában?
Egyébként attól hogy valaki fiatalon házasodik, még nem lesz kalitkába zárva. Ugyanúgy dolgozhat, szórakozhat, haverozhat, utazgathat, hobbival foglalkozhat stb stb, csak megfelelő társat kell találni hozzá.
Abban a házasságban ahol szerelem, bizalom, tisztelet van egymás iránt, nem jelentenek gondot ezek a dolgok.
Nem is értem miért gondolják sokan azt, hogy ha valaki megházasodik akkor az egyenlő a halállal: sokat hallok, olvasok olyanokat, hogy "előbb éld ki magad"
Miért? Mert amint aláírtad a házassági papírt meghaltál vagy mi? Utána már nem lehet élni? Vagy ha a szexualitásra érted...hát nem mindenki vágyik arra, hogy végig menjen a fél városon....
Ha pedig a gyerekvállalásra gondolsz, nos nem mindenki gyerekmániás, nem mindenki akar vagy tud gyereket vállalni különböző okokból, illetve nem kell házasság után azonnal lebabázni. Ha pl valaki 25 évesen megházasodik, 5-6-7 évet simán élhet kettesben a házastársával és elég csak utána nekiállni az utódnemzésnek, ha mondjuk 2 gyereket tervez. Mi is úgy terveztük a férjemmel, hogy én már betöltöm a 30-at és esetleg akkor lesz az első gyerek, addigra már 5 éves házasok leszünk, (mert én 25, ő 22 éves volt amikor megesküdtünk) de a tervezgetés óta eltelt pár év, és most már úgy alakultak a dolgok, hogy egyáltalán nem is vállalunk gyereket. De ha valaki szeretne, nem kell mindent azonnal... (szerintem) az is lehet a sok válás egyik oka, hogy a párok házasok, de túl korán vállalnak gyereket, nem éltek szinte semmit kettesben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!