Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai vagy nem?
Ezt ti érzitek, nincs rá szabály, hogy korai-e vagy sem.
Egyre azonban vigyázz: Több olyan ismerősöm is van, aki egy párkapcsolatba menekült az otthoni helyzet elől, és nem lett jó vége, mert csöbörből vödörbe jutott. ne csak azért jegyezzétek el egymást, mert otthon rossz.Úgy is önállósodhatsz (és elköltözhetsz), hogy elköteleznéd magad.
De ezt csak általánosságban írtam, remélem, neked jó lesz majd, akárhogy is döntesz!
Én 21 éves voltam, amikor összeköltöztem a leendő férjemmel. Rá 3 hétre kaptam az eljegyzési gyűrűt.
4 év múlva lett megtartva az esküvő (anyagi, és egyéb okokból). Akkor vettük csak meg a karikagyűrűket is.
Szóval nem korai összeköltözni, hiszen úgy ismeritek meg egymást igazán. A karikagyűrűvel meg ráértek esküvőre is. Ha eljegyzés volt, akkor biztos van kísérőgyűrűd. Az jó lesz esküvőig.
Szia!
Ha szeretitek egymást ez egy kiváló döntés! Az hogy a szüleid azt mondják hogy 35 évesen az baromság! Mivel ha mondjuk házaságba akarsz babát 35 évesenmegházasodsz akkor már nem veszélytelen a szülés! De végülis szerintem a kapcsolatoknak nem az a lényege hogy minél több emberrel feküdj le hanem hogy megtaláld a nagy Ő-t. Ha úgy érzed ő az akkor igen meg kell házasodni ha megfelelők a körülmények! Sok Boldogságot nektek!
Szia.
Majdnem 21 voltam mikor megismertem a férjem. 3 hónap után összeköltöztünk, majd 2 év után eljegyzés (nem volt kisérő gyűrű, mert feleslegesnek tartottam) rá 1 évére (tavaly) esküvő és idén érkezik a kislányunk :-)
Ha biztos vagy a kapcsolatotokban akkor nem korai. Halgass a szívedre, de a megérzéseidet is vedd alapul.
Sok boldogságot! :-)
Szia! Előbb éljetek együtt pár évig, mivel lakva ismerszik meg az ember!
Mindenképp tanulságos, bírjátok vagy sem egymás rigolyáit. 😊
Sajnos van egy barátnőm aki 8 éve volt együtt a pasival tavaly nyáron nagy lagzi. Összeköltöztek (addig csak hétvégékre és nyaralásokon "laktak" együtt) és decemberben már szét is költöztek és tavasszal váltak. Az ok hogy mindkettőjük mást várt el együttélés címszó alatt.
Jó, tudom lehet nem minden kapcsolat így végződik, de azért elgondolkodtató.
Egyébként én 9 éve élek párkapcsolatban az ebből 5 éve együtt is lakunk. Szerencsére minden rendben! Sok sikert az új életedhez! 😉
19. Válaszoló vagyok.
Lemaradt:
19 éves voltam összeköltözéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!