Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai vagy nem?

Figyelt kérdés
20éves vagyok mèg egy èvem van a suliból eljegyzés meg volt ès a párommal arra jutottunk h megveszük a karikagyűrűt felhúzzuk és suli utàn összeköltözünk ami majd jövő nyàron lesz majd lagzi.Korai az én koromba??
2014. aug. 18. 21:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
Én is ennyi voltam, szerintem nem :)
2014. aug. 18. 21:30
 2/30 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem felesleges addig karikagyűrűt vennetek, amíg nem költöztök össze.
2014. aug. 18. 21:33
 3/30 anonim ***** válasza:
97%

Miért lenne korai? Ha ti ketten úgy érzitek, hogy egymás mellett maradtok, együtt szeretnétek élni, akkor nem korai. Végülis felnőtt vagy, nem gyerek.

Utolsó, nem kell ahhoz összeköltözni, hogy eljegyezzék egymást, ez csak mostanában divatos hangoztatni. Én úgy lettem a férjem menyasszonya, hogy egy percet sem laktunk együtt, és három éve házasodtunk. Minden rendben van velünk :)

2014. aug. 18. 21:39
 4/30 anonim ***** válasza:
51%

Ha ti ugy érzitek akkor nem korai.

De felhívom figyelmedet, hogy ilyenkor szoktak szepen menni a dolgok, majd jon a baba, a viszony romlik,de a gyerek miatt mar elválni egyik sem akar.

Es egy romlott,büdös életed lesz.

De csak általánosságban mondtam, ha ti tenyleg ugy érzitek hogy nem korai es a jövőben is szerelmesek lesztek egymásba akkor hajra! Boldog életet nektek! :)

2014. aug. 18. 21:43
 5/30 anonim ***** válasza:
0%

mennyi ideje vagytok együtt?:) a párod is sulis?:)

sok boldogságot előre is:)

2014. aug. 18. 21:44
 6/30 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:-)

Sajnos a szüleim nagyon ,,őskoriak"

ők ellenzik azt mondják 35éves koromig semmi velük kell laknom .Sajnos kikèszìtenek :'( Már e miatt kárt is tettem magamba.De megfogadtam h többet nem,mert nem éri van nagykoru vagyok saját életett akarok

2014. aug. 18. 21:44
 7/30 A kérdező kommentje:
a párom 23èves rendes munkája
2014. aug. 18. 21:46
 8/30 anonim ***** válasza:
57%
Ha mindketten sulisok vagytok, akkor ezzel igencsak várnék még. Lehet butaság, de amíg nem lenne önálló keresetem, nem költöznék össze a párommal.
2014. aug. 18. 21:46
 9/30 A kérdező kommentje:
a pàrom már 3éve dolgozik
2014. aug. 18. 21:47
 10/30 anonim ***** válasza:
87%

Nos, ezt csak ti tudjátok. Nekem korai lenne, de másnak nem.

Azért a karikagyűrű nem az összeköltözésről szól, hanem a házasságról. Ha csak azért veszitek meg, mert együtt akartok élni, akkor felesleges. Fiatalok vagytok.

2014. aug. 18. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!