Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretne jegyezni, szerintetek mikor? Nem korai?
Figyelj, én a párommal 6 eve egyutt vagyok, 3 eve egyutt is elunk. En is huztam mar le netrol kepeket almaim menyasszonyi ruhajarol, sot en meg is mutogatom a paromnak, meg celzok is ra, de soha nem eroltetnem hogy jegyezzen mar el.O mindig azt mondja hogy a jo dolgokat ki kell varni.:) Szeressuk egymast tenyleg megunhatatlanul, es abszolut lenyegtelen hogy van-e gyuru az ujjamon vagy nincs. Volt ra pelda a csaladunkban hogy korai eljegyzes, gyorsan eskuvo, csaladalapitas hogy szinte a ket fel alig ismerte egymast, megis mukodik nekik is. Viszont megis azt kell mondanom hogy a hirtelen osszekoltozes, eljegyzes alatlaban gyakrabban vegzodik valassal. En csak sajat magambol tudok kiindulni, es velemenyem szerint bar soha senkit nem lehet teljesen kiismerni, megis azert par ev utan jobban tisztaban van az ember azzal hogy akarja-e a masikat.
25N
1 nek
Az a baj a jó dolgokat kikell várni című fejezettel hogy egy idő után eljön az a pont hogy akkor már nem is kell. Nem jó túl sokat sem várni. És szerintem 6 év után, főleg úgy hogy te szeretnéd( ez jött le)ideje lenne már az eljegyzésnek és esküvőnek ha minden stimmel. Szóval te már bőven kivártad. Lehet hogy a pasi meg nem akar igazán.
1. vagyok. Eloszor is elnezest a kerdezotol mert ferre olvastam, azt hittem te vagy a kapcsolatban a ferfi.De nagy hulyeseget igy se irtam,szerintem...
Az utolso valaszolonak meg azt szeretnem mondani, hogy igen minden no vagyik arra gyurure, de valaki nagyon akarja mas kevesbe vagyik ra. Vagyis erthetobben, szerintem azok surgetik jobban az eljegyzest par honap utan akik feltik a parjukat,a kapcsolatukat, es ez amolyan koteleknek szamit az ilyen kapcsolatokban. Viszont egy boldog harmonikus kapcsolatban ahol a felek mar jol ismerik egymast fol sem merul olyan hogy azert nem kerte még meg a kezem mert nem is akar igazan....Nagy ritkan ebbe is lehet igazsag, de meg mindig jobb atgondolni a dolgokat es varni a megfelelo pillanatra mint elhamarkodottan beleugrani egy hazassagba.En soha nem voltam az a lany akinek ez olyan hu de fontos, es alig varom hogy eldicsekedjek vele kozossegi portalokon...mert ujabban ez a divat, a trendi. Ezert is olyan felszinesek manapsag a kapcsolatok.
Mi 6 ev alatt megtapasztaltunk, ateltunk nagyon sok mindent, es mondtuk is hogy ha tul eljuk azt a bizonyos hetedik evet is akkor mar tuti nem lesz olyan gond amit ne tudnank kozosen megoldani.
Es en szeretnek meglepodni ha majd a lanykeresre kerul sor!
5nek
Értem hogy mit mondasz, hiszen mi 8 éve együtt vagyunk ( a 7. év hidd el semmit nem jelent). Én is hasonló elveket vallok mint te, hiszen mi is megismertük egymást előtte, nem ugrottunk bele semmibe. 5 év után költöztünk össze( mikor lett munkánk végeztünk a sulival) de nekem fél év együttélés után jött az igény az eljegyzésre, és mi megtudtuk ezt beszélni, vagyunk és voltunk olyan kapcsolatban hogy nem szégyelltem megkérdezni mikor fog eljegyezni. És azt mondta ő nem tervezete, jól megvagyunk így, rossz családi példák stb.. De megtudtuk ezt beszélni. Következő évben pedig meg volt az esküvő.
Én nem bántani akartalak téged és tényleg jó hogy már ennyi ideje együtt vagytok, csak attól tartok hogy te türelmesen vársz mert meglepetést akarsz, de egy idő után eleged lesz és feladod, belefáradsz vagy 8 év után nem úgy örülsz neki mintha ma kérne meg. hogy a párod nem is akar igazán elvenni mert ennyi idő után már ideális lenne, csak a kifogást keresi.És ne haragudj meg de egy kicsit mellébeszélésnek tűnik a párod szavai. Ha minden adott a dologhoz akkor szerintem 6 év után nincs mire várni.
Ha neked sem számítana az esküvő , azt a kategóriát képviselnéd akkor azt mondom oké hisz van akinek nem számít a papír,megvannak együtt , jól vannak. De te csak vársz vársz vársz, és előbb utóbb feladod, belefáradsz.
Légyszi ne sértődj meg, remélem valóra válik amit szeretnél.
Az én férjem 1 hónap után kérte meg a kezemet, pedig nem nyaggattam soha semmivel. 1 év után költöztünk össze, amikor befejeztük a sulit, és lett munka, és fél évre rá összeházasodtunk.
Úgy voltunk vele, hogy olyan szinten ismertük már egymást, hogy a másik gondolatát is kitaláltuk, remek a kapcsolat, megy az együtt élés, megvan a szerelem, volt pénz is(olyan esküvőre amit mi akartunk). Akkor meg mire várnánk? Minket pl nem érdekelt soha a 100fős lagzi meg a szaloncukor esküvői ruha. 17 ember volt ott akiket szeretünk, szűk család, pár barát, utána pedig ebéd, amin mindenki azt evett amit akart:)
Mivel csak 27 éves vagyok, nem mondhatok magaménak 20-30 éves házasságot, csak 2 évnél tartunk, de tudom, hogy jól döntöttünk. Megéltünk már nehézségeket, átmeneti munkanélküliség, kölcsön kellett adni amikor nekünk is alig volt, megtudtuk hogy valószínűleg nem lesz gyerekünk. Nehéz dolgok ezek, de az érzéseken nem változtatott semmi. Együtt vagyunk, szeretjük egymást. És ezen nem változtat az, hogy csak másfél évet voltunk együtt az esküvő előtt.
Ezt érezni kell, hogy mikor jön el az ideje.
Mivel te azt írod, hogy nem e korai, lehet, hogy nektek még az. És ha meg is kéri a kezed, nem 1 hónap múlva fogtok összeházasodni. Még akkor is lesz időtök:)
27/N
Szia. Szerintem korai. Jobban tennéd, ha nem élnéd bele magad, és várnál még, akkor is, ha netán megkéri a kezed. Máshogy lát(hat)sz rengeteg dolgot pár év múlva.
Èn is 20 éves voltam mikor az akkori barátom megkérte a kezem. Mi 1 éve voltunk akkor együtt. Persze én is boldog voltam nagyon de gondolkodási idöt kértem és hála Istennek, hogy gondolkodási idöt kértem. Pár év alatt sok minden kiderülhet, most még dúl a láv, de lehet, hogy az elmúlik ám (bocs nem akartalak lelombozni de az esetek többségében ez van). 4 évig voltunk együtt, szakítottunk. A mostani barátommal is 4 éve vagyunk együtt, de még nem költöztünk össze. Tudom, hogy meg akarja kérni a kezem de nem várom a pillanatot amikor ezt megteszi. Nem fontos számomra, nem kell gyürü/papir a boldogsághoz. Ha meg az nincs akkor a gyürüt is le lehet húzni a klotyón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!