19 eves lanyom most fog eretsegizni.1honapja van baratja es nala szeretne aludni. Nem korai?
Szerintem is túloz az, aki az együttalvásról automatikusan a szexre gondol. Én 20 (majdnem 21) évesen jöttem össze az első barátommal, addig még nem is csókolóztam... Egy hét után már együtt aludtunk, de az első alkalommal csóknál több nem volt. Aztán szép lassan tértünk rá mindenre, simogatás, komolyabb petting, kézzel kielégítés, orál... Végül 3,5 hónap után feküdtem le vele először, pedig előtte is minden héten együtt aludtunk egyszer, kétszer vagy akár háromszor. Nekem ez így volt jó, ő pedig megvárt, azóta is nagyon jó a szexuális életünk. Most három éve vagyunk együtt, de még mindig előfordul hogy csak együtt alszunk, de nincs szex.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: csak az előző válaszolókat tudom ismételni, 19 éves a lányod, ilyenkor már nem nagyon tudsz mit tenni ellene, de nem is kell - teljesen természetes, hogy a barátjánál akar aludni (és mást is csinálni, mert tudom, hogy nem mindenki az én példámat követi, és azt sem ítélem el). Ha tiltanád, akkor csak veszekedés lenne köztetek, megharagudna rád, de a barátjával attól még ugyanúgy le tudna feküdni titokban, szóval kb semmit nem érnél el vele.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!