Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában tényleg szokás gyűrű nélkül a lánykérés? Mi a véleményetek a gyűrű nélküli lánykérésről?
Utolsó, nem érted. Meg se próbált választani. Legalább fél órát szenvedtem a gyűrűk felett, s közben folyamatosan a páromat kérdeztem, hogy mi a véleménye, neki melyik tetszik, mert folyamatosan az járt a fejemben, hogy neki kéne választania és nem nekem. Majd miután megvettük, közölte, hogy ő is ilyet választott volna. Hát, marha nagy öröm volt, tényleg. Pár nap múlva meg, amikor látta az ujjamon azt a gyűrűt, amit az első fizetésemből vettem magamnak, meg amit együtt vettünk, azt mondta, hogy amit magamnak vettem, az sokkal szebb. Én meg csak arra gondoltam, hogy persze, mert 3-szor annyiba került és hónapokig keresgéltem (egy fülbevalóhoz vettem, amit még a nagyimtól kaptam), s nem egy tálca gyűrűből választottam ki úgy, hogy akkor most megvesszük a gyűrűt...
Az fájt a legjobban, hogy ha csak egy kicsit is rászánja az idejét, ha megkérdezi a barátnőmet, akit ő is nagyon jól ismer és még a telszámát is tudja, akkor ő mindent elmondott volna neki, még a gyűrűméretemet is. Sőt, elment volna vele vásárolni is. De a páromnak így egyszerűbb volt. Persze utána ő is érezte a csalódottságomat és utólag biztos máshogy csinálná, de van, amit nem lehet visszacsinálni. És számomra nem az a lényeg, hogy most szép-e a gyűrű, hanem az, hogy nem szánta rá az idejét, nem ment utána, meg se próbált a kedvemben járni. És hiába szép a gyűrű, ha ránézek, mindig az jut eszembe, hogy én ezt magamtól nem vettem volna meg. Egyszerűen muszáj volt akkor és ott egyet választanom és jó képet vágnom ehhez az egészhez, hisz örültem én a lánykérésnek és nagyon vágytam már rá, s mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy nekem kell majd kiválasztanom a gyűrűmet. Ugyanakkor a párom kedvét se akartam elvenni azzal, hogy nem vagyok partner a gyűrűvásárlásban, mert attól tartottam, hogy akkor odaadja az árát, és még csak ott se lesz, amikor veszek egyet magamnak, mert a beosztása miatt csak szombat délelőttönként jut el ilyen helyekre.
De, ha a páromtól kaptam volna ezt a gyűrűt úgy, hogy ő veszi meg egyedül, akkor meg a fenekemet vertem volna a földhöz örömömben. Egyébként egy szimpla eljegyzési gyűrű középen egy kis kővel. 12-es voltam
12-es: szomorú az eseted, teljesen érthető a csalódottságod :( Szerintem is gyűrűvel dukál megkérni a lány kezét. Teljesen mindegy, hogy jó vagy nem jó a méret, tetszik vagy sem (jó esetben ismerem ennyire a páromat) annak utána lehet igazítani, sőt feltételezem még cserét is engednek, jópár helyen. Egyébként én a helyedben, ha tudom, hogy telik rá, akkor simán a drágábbikat választottam volna, ha egyszer az jobban tetszik. Szerintem ez nem anyagiasságról szól, nem is a szerénységről. Végülis ez az "A GYŰRŰ", amit elvileg életed végéig hordasz.
Szóval igen, lánykérés csak gyűrűvel! A szó elszáll, a gyűrű megmarad :P :)
18-as, nem kell ehhez giccses amcsi filmet nézni, a nők érzékenyebb lelkületűek, figyelmességre vágynak főleg egy ilyen fontos dologban. Lehet megint lepontozni, de ez az igazság! Amúgy az amcsi filmek sem a semmiből merítenek.
17-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!