Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mostanában tényleg szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában tényleg szokás gyűrű nélkül a lánykérés? Mi a véleményetek a gyűrű nélküli lánykérésről?

Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 16:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
Nálunk gyűrűs lánykérés volt. Nem vettem volna komolyan a szándékot, ha csak úgy előrukkol az ötlettel hogy legyek a felesége...:)
2014. aug. 7. 18:38
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk gyűrű nélküli volt és eléggé szomorú voltam. Néhány nap múlva elmentünk ékszerészhez és nekem kellett kiválasztani a gyűrűt. A köveset és a karikát is. Én eléggé csalódott voltam, de most már kezdek rajta túllépni. A vőlegényem félt, hogy nem fog tetszeni a gyűrű, vagy nem lesz jó a méret. De én olyat szerettem volna, amit ő választ. Ráadásul így az árát is tudtam, szóval direkt olcsóbbat néztem, hiába lett volna pénze drágábbra is, nekem nem volt képem a drágábbat választani. Jövő nyáron lesz az esküvőnk.
2014. aug. 11. 13:00
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
Utolso: nalunk is pontosan igy volt. :) Elment az ekszeruzletbe, es hozott egy ures dobozt, mert keptelen volt valasztani. :((( Mi nagy turazok vagyunk, folvitt egy sirnivaloan gyonyoruszep hegy tetejere, elovette a gyurusdobozt, amiben csak egy szal havasi gyopar volt... Romantikus volt nagyon, de en is csalodottsagot ereztem. Igaz, hogy nagyon hatarozott, konkret es kiforrt izlesem van AMUGY (ez lehet a baj velunk), de gyurubol nem olyat szerettem volna, ami nekem tetszik, hanem olyat, amit o valaszt nekem... De nem mert. Azert persze most mar igy 5 evvel es 2 gyerekkel kesobb a vilag legonzetlenebb ferje es legjobb apja mellett nincs rossz szajizem az altalam valasztott szep gyuru miatt. :)
2014. aug. 11. 15:06
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kettő: higgyétek el, ha meg ő választ, lehet, hogy az lett volna a rossz. Az egyetlen dolog, amit a leánykéréskor nem nagyon tud a férfi elrontani, ha mindketten szeretik egymást, az maga a lánykérés ténye:) Mindne más eltörpül emellett, így most olyan gyűrűtök van, amit szívesen hordtok, én már egy nemlétező vaskarikára is igent mondtam volna:)
2014. aug. 11. 15:43
 15/25 anonim ***** válasza:
Még az jutott eszembe, ha zavar, hogy nem ő választotta, akkor menjetek vissza és cseréljétek be egy olyanra, aminél hagyod neki, hogy ő válassza ki.
2014. aug. 11. 15:44
 16/25 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó, nem érted. Meg se próbált választani. Legalább fél órát szenvedtem a gyűrűk felett, s közben folyamatosan a páromat kérdeztem, hogy mi a véleménye, neki melyik tetszik, mert folyamatosan az járt a fejemben, hogy neki kéne választania és nem nekem. Majd miután megvettük, közölte, hogy ő is ilyet választott volna. Hát, marha nagy öröm volt, tényleg. Pár nap múlva meg, amikor látta az ujjamon azt a gyűrűt, amit az első fizetésemből vettem magamnak, meg amit együtt vettünk, azt mondta, hogy amit magamnak vettem, az sokkal szebb. Én meg csak arra gondoltam, hogy persze, mert 3-szor annyiba került és hónapokig keresgéltem (egy fülbevalóhoz vettem, amit még a nagyimtól kaptam), s nem egy tálca gyűrűből választottam ki úgy, hogy akkor most megvesszük a gyűrűt...

Az fájt a legjobban, hogy ha csak egy kicsit is rászánja az idejét, ha megkérdezi a barátnőmet, akit ő is nagyon jól ismer és még a telszámát is tudja, akkor ő mindent elmondott volna neki, még a gyűrűméretemet is. Sőt, elment volna vele vásárolni is. De a páromnak így egyszerűbb volt. Persze utána ő is érezte a csalódottságomat és utólag biztos máshogy csinálná, de van, amit nem lehet visszacsinálni. És számomra nem az a lényeg, hogy most szép-e a gyűrű, hanem az, hogy nem szánta rá az idejét, nem ment utána, meg se próbált a kedvemben járni. És hiába szép a gyűrű, ha ránézek, mindig az jut eszembe, hogy én ezt magamtól nem vettem volna meg. Egyszerűen muszáj volt akkor és ott egyet választanom és jó képet vágnom ehhez az egészhez, hisz örültem én a lánykérésnek és nagyon vágytam már rá, s mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy nekem kell majd kiválasztanom a gyűrűmet. Ugyanakkor a párom kedvét se akartam elvenni azzal, hogy nem vagyok partner a gyűrűvásárlásban, mert attól tartottam, hogy akkor odaadja az árát, és még csak ott se lesz, amikor veszek egyet magamnak, mert a beosztása miatt csak szombat délelőttönként jut el ilyen helyekre.

De, ha a páromtól kaptam volna ezt a gyűrűt úgy, hogy ő veszi meg egyedül, akkor meg a fenekemet vertem volna a földhöz örömömben. Egyébként egy szimpla eljegyzési gyűrű középen egy kis kővel. 12-es voltam

2014. aug. 11. 16:08
 17/25 anonim ***** válasza:
35%

12-es: szomorú az eseted, teljesen érthető a csalódottságod :( Szerintem is gyűrűvel dukál megkérni a lány kezét. Teljesen mindegy, hogy jó vagy nem jó a méret, tetszik vagy sem (jó esetben ismerem ennyire a páromat) annak utána lehet igazítani, sőt feltételezem még cserét is engednek, jópár helyen. Egyébként én a helyedben, ha tudom, hogy telik rá, akkor simán a drágábbikat választottam volna, ha egyszer az jobban tetszik. Szerintem ez nem anyagiasságról szól, nem is a szerénységről. Végülis ez az "A GYŰRŰ", amit elvileg életed végéig hordasz.

Szóval igen, lánykérés csak gyűrűvel! A szó elszáll, a gyűrű megmarad :P :)

2014. aug. 11. 16:53
 18/25 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit szerintem meg túl sok giccses amerikai filmet néznek a nők.
2014. aug. 11. 17:07
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
15-ös vagyok, 16-os, így már értem, és sajnálom, rendes volt tőled, hogy választottál gyűrűt, ha ránézel, akkor pedig eszedbe juthat az is, hogy mennyi mindent megteszel érte:) Téged legalább el akart venni. A férfiak nem tudják, hogy az, hogy a gyűrűt ők válasszák ki, sokaknak mennyire fontos, nem tudom, vígasztal-e, de a barátnőm már egy ilyen helyzetnek is örülne, azok után, hogy a barátja nemrég nagy nehezen kinyögte, hogy nem akar házasságot. Kívánom, hogy a gyűrűvel kapcsolatos rossz érzéseid később megváltozzanak.
2014. aug. 11. 17:27
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

18-as, nem kell ehhez giccses amcsi filmet nézni, a nők érzékenyebb lelkületűek, figyelmességre vágynak főleg egy ilyen fontos dologban. Lehet megint lepontozni, de ez az igazság! Amúgy az amcsi filmek sem a semmiből merítenek.

17-es voltam.

2014. aug. 11. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!