Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy menyasszony nem hordja a jegygyűrűjét?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 01:11
21/28 anonim válasza:
Unokatesóm sem tudja a kezén hordani, mert csőszerelőként dolgozik és ott nem lehet a kézen gyűrű. Viszont vett egy láncot, abba van belefűzve és a nyakában hordja.
22/28 anonim válasza:
Semmit,mivel minden ékszer zavar,semmit sem hordok.
23/28 anonim válasza:
Semmit se. Sokan nem hordják. Valaki szeretné kímélni hogy a Nagy Napon is ugyanolyan szép maradjon a gyúrő. Bár szerintem ő később sem fogja viselni, csak a szertartáson.
24/28 anonim válasza:
Az ő dolga. Én asszony vagyok sok éve, és soha nem hordom a gyűrűt, mert egyszerűen utálom a gyűrűket.
25/28 anonim válasza:
Nincs ezzel gond. Sose szerettem ékszert hordani, egyszerűen zavar. Csak mert jegygyűrű még nem lesz kényelmesebb a viselése.
26/28 anonim válasza:
Lehet, hogy fél hogy valami baja lesz, vagy elveszik. Én már feleségként szinte mindig hordtam a karikagyűrűmet, el is veszett. Azóta kaptam másikat, ezt már nem hordom, csak ha megyünk valahova, akkor is félve veszem fel.
27/28 anonim válasza:
Sok oka lehet
Nem szereti az ékszert
Elhagyta
Nem akarja, hogy tudják hogy foglalt
Fél hogy elhagyja
stb... őszintén szólva nem szoktam ilyeneken gondolkodni. Én hordom a lánykérős köves gyűrűmet is, és a karikát is, de otthon nem, csak ha elmegyünk valahová. Pl ha elmegyünk bevásárolni akkor felvesszük mindketten. A férjem munkába nem hordja a karikát mert egyszer elhagyta 3 napra...mikor levette a kesztyűjét. Szerencsére megtaláltuk, de azóta munkába nem veszi fel mert félti. Én hordom munkába is mert egész nap a gép előtt ülök szinte...lehetőség sincs nagyon rá hogy elhagyjam. Nyáron meg esély sincs rá mert vizesebb a kezem, és jobban rászorul a gyűrű az ujjamra.
28/28 anonim válasza:
gyűrűt tetováltatni baromság, pár hónapon belül felismerhetetlenre kopik. az ujjon nem maradnak meg sokáig az ilyenek. microdermal szintén veszélyes, az még ki is szakad kb bármitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!