Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy menyasszony nem hordja a jegygyűrűjét?

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 01:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%
en hordom de elotte soha nem hordtam gyurut semmi ilyesmit.. de megszoktam mert az vette nekem akit szeretek,es akivel elkepzelem az eletemet!
2014. júl. 4. 03:34
 12/28 anonim ***** válasza:
Semmit. En semmilyen ekszert nem tudok hordani, igy megertem.
2014. júl. 4. 04:30
 13/28 anonim ***** válasza:
23%
Magánügye . Én szintén nem szeretem a gyűrűt .. de átbeszéltük a párommal és úgy döntöttük ,tetovált gyűrűt fogunk csináltatni ;-) : [link]
2014. júl. 4. 06:27
 14/28 anonim ***** válasza:
66%

Semmit..

Rengeteg férfi van, aki nem hordja....azzal senkinek sincs baja, serintem nem ezen múlik, hgy valaki menyasszony-e vagy házas-e

Viszont én megmondom őszintén, hogy kihagytam volna a gyűrűhúzást ebben az esetben, vagy kölcsöngyűrűvel tettem volna.

( ismerősék így csinálták)

Lehet furcsán hangzik, de nekem arra nem kell ékszer, hogy a fiókban legyen, megéltem már sajnos pár betőrést, amikor minden ilyet elvittek.. Tehát mindent, ami nem rajtunk volt,4 szer is..

Fiókba minek, ha nem szeretem?

Emiatt nincs egyébként köves gyűrűm, a karikát hordom..

2014. júl. 4. 06:42
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok, egyébként majd 1 hőnap éjjel nappal viselés kellett, hogy a karikát egszokjam, most 3 perc alatt feltűnik, ha nincs ajtam
2014. júl. 4. 06:43
 16/28 anonim ***** válasza:
32%

13-as akkor már inkább ilyesmit, csak ujjra

az arany szebb szerintem...

[link]

vagy gyöngy a bőr alá

[link]

2014. júl. 4. 07:22
 17/28 anonim válasza:
23%
Nekem nagyon fontos,de van hogy nem veszem fel,melegben bedagad az ujam akkor kényelmetlen, a férjem a munkája miatt abszolult nem viseli eg.nap gumikesztyüben van és fél hogy ha kesztyütvált lehuzza,eg.dolgozo, csak alkalmakkor veszi fel.
2014. júl. 4. 07:28
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kötelező a gyűrű, anélkül is lehet eljegyzés és házasság.

De ha van is, akkor is megesik, hogy

- a tulajdonosa olyan munkát végez, amihez jobb levenni,

- a melegben vizesedik az ujja és megduzzad, nem tudja hordani,

- nem szeret gyűrűt viselni,

- elhagyta valahol,

- stb.

Úgyhogy kb. semmit.

2014. júl. 4. 07:44
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi a házassági gyűrűnket se hordjuk, megbeszéltük, hogy nem lesz kérős gyűrű, és a házasságit sem fogjuk hordani. (9 év után házasodtunk:D)

Mi is kábé úgy vagyunk vele, hogy nem a gyűrű számít, nem érzem, hogy azzal bizonyítanánk, hogy szeretjük egymást. Nem kell senkinek se bizonyítanunk, csak egymásnak. Kábé 2 éve még egy fülbevaló sincs a fülemben. Pedig van több nyakláncom meg gyűrűm is. Egy 10 év múlva lehet megörökli majd őket a lányom:D

2014. júl. 4. 07:48
 20/28 anonim ***** válasza:
73%
Én már feleség vagyok,de én se hordom,csak ha elmegyünk valamerre,de van,h olyankor is elfelejtem,amúgy zavar abban,amit csinálok. Olyan is történt,h kint az udvarban csináltam valamit miután hazaértem és hát addig feltettem az autó tetejére....aztán meg kihajtottunk :D Kb 3 nap után esett le,h eltűnt és h hova is tettem le utoljára :D 1 hétig kerestük,de meglett fémkereső detektorral :)
2014. júl. 4. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!