Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy menyasszony nem hordja a jegygyűrűjét?
Semmit..
Rengeteg férfi van, aki nem hordja....azzal senkinek sincs baja, serintem nem ezen múlik, hgy valaki menyasszony-e vagy házas-e
Viszont én megmondom őszintén, hogy kihagytam volna a gyűrűhúzást ebben az esetben, vagy kölcsöngyűrűvel tettem volna.
( ismerősék így csinálták)
Lehet furcsán hangzik, de nekem arra nem kell ékszer, hogy a fiókban legyen, megéltem már sajnos pár betőrést, amikor minden ilyet elvittek.. Tehát mindent, ami nem rajtunk volt,4 szer is..
Fiókba minek, ha nem szeretem?
Emiatt nincs egyébként köves gyűrűm, a karikát hordom..
Nem is kötelező a gyűrű, anélkül is lehet eljegyzés és házasság.
De ha van is, akkor is megesik, hogy
- a tulajdonosa olyan munkát végez, amihez jobb levenni,
- a melegben vizesedik az ujja és megduzzad, nem tudja hordani,
- nem szeret gyűrűt viselni,
- elhagyta valahol,
- stb.
Úgyhogy kb. semmit.
Mi a házassági gyűrűnket se hordjuk, megbeszéltük, hogy nem lesz kérős gyűrű, és a házasságit sem fogjuk hordani. (9 év után házasodtunk:D)
Mi is kábé úgy vagyunk vele, hogy nem a gyűrű számít, nem érzem, hogy azzal bizonyítanánk, hogy szeretjük egymást. Nem kell senkinek se bizonyítanunk, csak egymásnak. Kábé 2 éve még egy fülbevaló sincs a fülemben. Pedig van több nyakláncom meg gyűrűm is. Egy 10 év múlva lehet megörökli majd őket a lányom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!