Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ítélnél el valakit, ha megtudnád, hogy már másodszor menyasszony?
Semennyire.
Azt, hogy peche volt.
Nem értem miért kéne rosszul megítélni, esélyes, hogy nem is az ő hibája.
Ezt én nem ítélem el,sőt szinte semmit.Elkövetett ellenem,vagy az emberiség ellen valamit azzal,hogy másodszor menyasszony?Szerintem nem!Akkor meg?
Szerintem igazából elítélni egy olyan embert lehet,és szabad csak,aki az emberiség ellen követett el bűnt,ilyen például a tömeggyilkosság,a sorozatgyilkosság,és az egyszeri alkalommal elkövetett gyilkosság.Ezért lehet elítélni bárkit is,nem az ilyen apró-cseprő dolgokért!
<irónia>
Szerintem 5 év börtön a minimum, és utána megkövezni.
</irónia>
Miért kéne, ezért elítélni vkit? Pláne ennyi infó alapján. Ha vki jegyben járt, vagy jár az még nem házasság. Kb. ugyanaz, mint a sima járás, csak egy erősebb kifejezése.
De egyébként bizti ribi a lány, aztán úgy váltogatja a vőlegényeit, mint más az ingét! :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!