Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire ítélnél el valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélnél el valakit, ha megtudnád, hogy már másodszor menyasszony?

Figyelt kérdés
Ha megtudnád egy fiatal lányról, hogy már másodszor menyasszony, de férjnél még egyszer sem volt, mit gondolnál?
2014. jún. 20. 23:43
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
66%
Nem elvált feleségről beszélünk,ez egy értéktelen információ :)
2014. jún. 20. 23:49
 2/34 anonim válasza:
77%

Semennyire.

Azt, hogy peche volt.

Nem értem miért kéne rosszul megítélni, esélyes, hogy nem is az ő hibája.

2014. jún. 20. 23:49
 3/34 anonim ***** válasza:
85%
Semennyire. Miért kellene? Na és ha elsőre megházasodott volna aztán meg elvált? Akkor se lenne vége a világnak.
2014. jún. 20. 23:51
 4/34 anonim ***** válasza:
88%
Miért lenne elítélendő? Így alakult. Attól még a lány normális ember lehet.
2014. jún. 20. 23:52
 5/34 anonim ***** válasza:
81%

Ezt én nem ítélem el,sőt szinte semmit.Elkövetett ellenem,vagy az emberiség ellen valamit azzal,hogy másodszor menyasszony?Szerintem nem!Akkor meg?

Szerintem igazából elítélni egy olyan embert lehet,és szabad csak,aki az emberiség ellen követett el bűnt,ilyen például a tömeggyilkosság,a sorozatgyilkosság,és az egyszeri alkalommal elkövetett gyilkosság.Ezért lehet elítélni bárkit is,nem az ilyen apró-cseprő dolgokért!

2014. jún. 21. 00:03
 6/34 anonim ***** válasza:
88%

<irónia>

Szerintem 5 év börtön a minimum, és utána megkövezni.

</irónia>

2014. jún. 21. 00:05
 7/34 anonim ***** válasza:
81%
ÖÖÖ...semennyire. Sőt, nekem ez kapásból egy okos, megfontolt (és bátor) emberre vall, akinek megvan a magához való esze, mert nem ugrott bele egy olyan házasságba, amiről látta, hogy nem lesz jó. Volt hozzá ereje, hogy kilépjen, akár már menyasszonyként is. Ez szerintem nem olyan gyakori manapság.
2014. jún. 21. 00:12
 8/34 anonim ***** válasza:
95%

Miért kéne, ezért elítélni vkit? Pláne ennyi infó alapján. Ha vki jegyben járt, vagy jár az még nem házasság. Kb. ugyanaz, mint a sima járás, csak egy erősebb kifejezése.

De egyébként bizti ribi a lány, aztán úgy váltogatja a vőlegényeit, mint más az ingét! :D :P

2014. jún. 21. 00:21
 9/34 anonim ***** válasza:
94%
Ja, az utolsó sorom részemről is irónia volt. :D
2014. jún. 21. 00:22
 10/34 anonim ***** válasza:
11%
Ha másodszor is menyasszony akkor dobnám megint ,hogy ne maradjon abba a dobókör :)
2014. jún. 21. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!