Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire ítélnél el valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélnél el valakit, ha megtudnád, hogy már másodszor menyasszony?

Figyelt kérdés
Ha megtudnád egy fiatal lányról, hogy már másodszor menyasszony, de férjnél még egyszer sem volt, mit gondolnál?
2014. jún. 20. 23:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Előző: én azt nem gondolom, h mindenki színészkedne eleinte, de a körülményektől is függ, hogy egy akár tipp-topp jellemekkel megáldott ember x idő után épp, hogy fog viselkedni. Amit egyszerűen akár milyen jó ember ismerő is legyen vki, nem lehet előre tudni. Még saját magáról se tudhatja az ember előre, h ha egy komolyabb/nehezebb körülmény adódik az mit fog kiváltani belőle.
2014. jún. 22. 16:18
 32/34 anonim ***** válasza:

Egy 8 éves kapcsolatban ha valaki igent mond, arra mindent lehet mondani csak azt nem, hogy jöttment dolog lenne...

2 évig voltak jegyesek, végül nem házasodtak, szakítottak.

Aztán természetesen másodjára is volt menyasszony, hiszen mielőtt férjhez ment csak meg kellett kérni a kezét...

A nővéremről beszélek egyébként.

Szerintem semmi nincs abban, ha valaki kétszer menyasszony. Nem gondolnék semmit rosszat.

Ha már valaki harmadjára, negyedjére, sokadjára lenne menyasszony akkor annál inkább gondolnám, hogy kissé komolytalan, biztos 16 évesen volt először menyasszony, viszont a kettő az nem érdekes.

2014. jún. 22. 18:25
 33/34 anonim ***** válasza:
90%
Rémes! Ekkora szégyent! Ne haragudj, hol élsz? Valami visszamaradott faluban?
2014. jún. 26. 15:59
 34/34 anonim ***** válasza:
Én négyszer voltam menyasszony és mind a négyszer én bontottam fel az eljegyzést.A pasik erőltetik a gyűrűt,utána meg elmegy az eszük,birtokolni akarnak.( a harmadikról kiderült,hogy b*zi)
2014. aug. 23. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!