Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire ítélnél el valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélnél el valakit, ha megtudnád, hogy már másodszor menyasszony?

Figyelt kérdés
Ha megtudnád egy fiatal lányról, hogy már másodszor menyasszony, de férjnél még egyszer sem volt, mit gondolnál?
2014. jún. 20. 23:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
?? :)
2014. jún. 21. 00:33
 12/34 anonim ***** válasza:
23%
Ha az első jegyesség azután lett felbontva, hogy a hölgyikén átment a falu focicsapatja meglenne a véleményem. Egyébként semmit nem gondolnék, az ő dolga.
2014. jún. 21. 00:47
 13/34 anonim ***** válasza:
94%

Az égvilágon semmit sem gondolnék, pláne nem ítélkeznék.

Sok minden van, ami miatt felbomlik a jegyesség, van ilyen. Egy barátnőm is kétszer volt menyasszony, az első vőlegénye meghalt autóbalesetben, őt küldték ki helyszínelni...

Egy másik ismerősömnek hetekkel ezelőtt halt meg a párja, szintén balesetben.

A tények ismerete nélkül ráadásul még csak nem is gondolkodnék rajta.

2014. jún. 21. 07:41
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

Miért ítélnék el bárkit is ilyen miatt? Nem gyilkos, nem csaló, nem törvényszegő - egyszerűen csak nem jött össze az első eljegyzése. És? Lehet, hogy ez pontosan így van jól. Megmenekült egy rossz házasságtól.

Ha ötször lett volna menyasszony és mindannyiszor ő maga hátrált volna ki a jegyességből, akkor sem ítélném el, csak esetleg elgondolkodnék azon, hogy miért fél ennyire az elköteleződéstől.

2014. jún. 21. 08:30
 15/34 anonim ***** válasza:

Gondolom,nem elváltról van szó. Én voltam menyasszony 24 évesen, aztán én szakítottam, nem házasodtunk össze végül azon a nyáron. Életem egyik legjobb döntése.

Most megint az vagyok, és nem fura, mert ez már AZ a kapcsolat.

30N

2014. jún. 21. 09:15
 16/34 anonim ***** válasza:

Ha még csak másodszor, az nem gáz,

de ha a f @ sz bókon kéthetente mindig más a vőlegénye....

2014. jún. 21. 09:21
 17/34 anonim ***** válasza:
1%
Az gondolnám, hogy komolytalan.Nem szégyen meg ilyesmi, de nem is dicsőség.
2014. jún. 21. 09:46
 18/34 anonim ***** válasza:
92%
Az első jegyességemnek azért lett vége, mert a vőlegényem a kolléganőmmel csalt. Nem hiszem, hogy tények ismerete nélkül ítélkezni kellene bárki felett is.
2014. jún. 21. 10:45
 19/34 anonim ***** válasza:
90%
Én is kétszer voltam menyasszony, de másodjára már összejött :) Nem ítélném el, hiszen én is átéltem. Nekem nem meghalt a vőlegényem, csak rájöttem, hogy nem gondolta komolyan az eljegyzést, így akarta "befogva tartani a szám", csak naiv voltam, és ezt akkor még nem láttam át, így bár sok erő kellett hozzá, de kiléptem abból a kapcsolatból. Életem legjobb döntése volt, és megmentett egy rossz házasságtól... ;) Másodjára már nem volt kérdés, hogy Ő az igazi, ezért mentem hozzá! Először én is kicsit féltem, hogy megszólnak majd, de a családom és a barátaim jobban örültek annak a szakításnak, mint én :D Ha ezért valaki "komolytalannak" gondol, lelke rajta, de szerintem érett döntést hoztam akkor, és az idő engem igazol.
2014. jún. 21. 10:50
 20/34 anonim ***** válasza:
90%

Volt rá ok, hogy nem házasodott elsőre sem... ennyi. Az menyivel lenne jobb ha 1x már elvált volna? Inkább akkor ne házasodjon meg.

Én is 2x voltam menyasszony.

Először 20 évesen, de az akkori vőlegényemet elhagytam mert megcsalt, és amikor szakítani akartam ezért, fel is pofozott. Aztán visszaütöttem, veszekedtünk egy sort, és elhagytam. Mennyivel lett volna jobb, ha hozzámegyek egy egy hűtlen erőszakos emberhez?

A második alkalommal 24 éves voltam. 25 mikor összeházasodtunk:) Életem legjobb döntése volt az előzővel szakítani, és a mostani férjemhez hozzámenni.:)

2014. jún. 21. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!