Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire ítélnél el valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélnél el valakit, ha megtudnád, hogy már másodszor menyasszony?

Figyelt kérdés
Ha megtudnád egy fiatal lányról, hogy már másodszor menyasszony, de férjnél még egyszer sem volt, mit gondolnál?
2014. jún. 20. 23:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Semennyivel de sokkal jobb lett volna ha nem is mondasz igen az elsőre, ha olyan szar ember volt.
2014. jún. 21. 12:15
 22/34 anonim ***** válasza:
70%
Na, az aktuális okostojás... mert te a jövőbe látsz, és előre tudod mi? Hogy milyen lesz egy ember fél, 1 év múlva.... idióta
2014. jún. 21. 12:31
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Alapból nem mondok igen ha a másikat nem ismerek még.
2014. jún. 21. 12:35
 24/34 anonim ***** válasza:
94%
milyen másikat nem ismersz még? kit? értelmesen kéne írni....
2014. jún. 21. 12:40
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Azt,hogy nem mondok igent minden jöttmentnek anélkül, hogy tudnám milyen ember. Mi ebben olyan bonyolult,hogy külön el kell magyarázni.
2014. jún. 21. 12:42
 26/34 anonim ***** válasza:

Ennyi infó alapján nem ítélném el.

Megúszott valamit, ami hosszútávon nem működött volna. Először igent mondott, aztán elromlott valami, és egyikük szakított. Ennyit gondolnék, minden egyéb információ hiányában.

2014. jún. 21. 13:30
 27/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem elítélendő, egyébként is jobb ha a házasság előtt szakít az ember, ha úgy érzi hogy nem megfelelő a kapcsolat.
2014. jún. 21. 16:30
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, először biztos túl korai volt vagy nem passzoltak egymáshoz. Inkább jegyességet bontsanak fel időben, mint hhgy rossz házasság vagy válás legyen.
2014. jún. 21. 19:13
 29/34 anonim ***** válasza:
94%
25: ha vki kétszer lett eljegyezve, az akkor minden jött-mentnek igent mondott volna? Ezt miből agyaltad ki okoska? Melyik infóból? Fogsz te még akkorát tévedni, h nem, h eljegyzésre mondasz feleslegesen igent, de házasságra is. Nagyon okosnak hiszed magad, h azt gondolod magadról, h mindent embert egyből kiismerhetsz!!! Csak, ezért...! :D :P
2014. jún. 21. 23:30
 30/34 anonim ***** válasza:
94%

Hagyjad... ő jövőbe lát:D és tudja milyen ember lesz a párja x idő múlva...de azért azt a mondatot amire rákérdeztem nem volt képes értelmesen leírni, hiába töröltette a válaszaimat...

Én akkor egy kedves, aranyos pasinak mondtam igent... aztán a lánykérés után megváltozott. Féltékenykedett ok nélkül, birtokolni akart, tiltani a barátaimtól, azt képzete hogy bármit is megtilthat, azt képzelte hogy majd engedélyt fogok kérni ha találkozni akarok a barátnőimmel stb... majd megcsalt, és még neki állt feljebb amikor ezért szakítani akartam és felpofozott. Plusz még le volt döbbenve amikor visszakapta azt a pofont. Mégis honnan a búbánatból tudtam volna hogy így reagál egy egyébként korábban normálisan viselkedő ember...? Aki nem akarja, hogy az, aki mellette van, rájöjjön milyen valójában, az igazi színészi vénával rendelkezik, és meg tudja magát játszani úgy, hogy simán bevesz neki mindent a párja....főleg akkor ha még tapasztalatlan emberismeret szempontjából. Én az voltam. (második kapcsolat volt)

Amúgy szerintem is pofára fog esni az ilyen okoska előbb utóbb. Akkor majd megtudja milyen ez...

2014. jún. 22. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!