Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ítélnél el valakit, ha megtudnád, hogy már másodszor menyasszony?
Ennyi infó alapján nem ítélném el.
Megúszott valamit, ami hosszútávon nem működött volna. Először igent mondott, aztán elromlott valami, és egyikük szakított. Ennyit gondolnék, minden egyéb információ hiányában.
Hagyjad... ő jövőbe lát:D és tudja milyen ember lesz a párja x idő múlva...de azért azt a mondatot amire rákérdeztem nem volt képes értelmesen leírni, hiába töröltette a válaszaimat...
Én akkor egy kedves, aranyos pasinak mondtam igent... aztán a lánykérés után megváltozott. Féltékenykedett ok nélkül, birtokolni akart, tiltani a barátaimtól, azt képzete hogy bármit is megtilthat, azt képzelte hogy majd engedélyt fogok kérni ha találkozni akarok a barátnőimmel stb... majd megcsalt, és még neki állt feljebb amikor ezért szakítani akartam és felpofozott. Plusz még le volt döbbenve amikor visszakapta azt a pofont. Mégis honnan a búbánatból tudtam volna hogy így reagál egy egyébként korábban normálisan viselkedő ember...? Aki nem akarja, hogy az, aki mellette van, rájöjjön milyen valójában, az igazi színészi vénával rendelkezik, és meg tudja magát játszani úgy, hogy simán bevesz neki mindent a párja....főleg akkor ha még tapasztalatlan emberismeret szempontjából. Én az voltam. (második kapcsolat volt)
Amúgy szerintem is pofára fog esni az ilyen okoska előbb utóbb. Akkor majd megtudja milyen ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!