Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyi idő után "helyes lenne" már az eljegyzés? (én vagyok a lány)
sok mindentől függ. Pl. én 21 évesen még csak az első diplomámat csináltam meg, szóval a nagybetűs Élethez nem sok közöm volt, így nem is házasodtam volna.
Fél év után sem költöztem volna össze senkivel, főleg nem jártam volna egy 30 évessel:D Szóval azért sok minden van itt, ami miatt nem egyértelmű.
Akkor van értelme szerintem az esküvőnek, ha te már felnőtt vagy, dolgozol, és a barátod is. De ha még egyetemre jársz, akkor annyi minden fog veled történni még, hogy nem érdemes szerintem még.
27N
Szerintem ne görcsölj rá, biztosan nagyobb lesz a meglepetés is, ha nem folyamatosan erre gondolsz.
Lehet, hogy ezek már az előkészületek voltak, hogy gyűrűket nézegettetek és megjegyezte a méretedet :)
3-4 év körül érzem reálisnak, ebből azért 1,5-2 év legyen minimum együttélés.
Azért ennyi idő, mert a legtöbb kapcsolatban legalább 2-3 év, amíg felszáll a rózsaszín köd, és valóban felismerjük a partnerünk természetét, hibáit is. Ha ezzel együtt is el tudjuk fogadni, és jól megy az együtt élés, akkor tényleg jó a kapcsolat.
21 évesen szerintem még életkorilag is elég fiatal az ember, 1,5 éves kapcsolat meg nem elég egy házassághoz. Szóval a helyedben még ülnék kicsit a popómon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!