Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyom, mert csak vele voltam és úgy érzem nem tudnék egész életemben hűséges lenni. Jól teszem vagy csak beijedtem?
Kedves Kérdező! Én is az első kapcsolatomban vagyok a párommal, immáron majdnem 3 éve. Szerintem teljesen természetes, hogy megfordulnak a fejedben ilyen gondolatok, velem is így volt, mivel hajt a kíváncsiság, hogy mással esetleg milyen lenne, de aztán rájövök, hogy nem ez az, amit akarok, hanem Vele akarok lenni, ameddig csak lehet, mert szeretem. Persze vannak rosszabb pillanatok, amikor veszekszünk, vagy valamiért megharagítjuk a másikat, de ezeket szerencsére meg tudjuk beszélni és mostanra odáig jutottunk, hogy egymás legjobb barátai is lettünk, mindenféle gátlás nélkül bármit megbeszélünk.
A másik dolog, amit megragadta a figyelmemet, hogy "unalmas" lett a kapcsolatotok, amit próbáltatok felturbózni, akkor egy darabig jó is volt. Nálunk is vannak ilyen időszakok, de nem lehet mindig minden happy és izgalmakkal teli! Főleg, ha alig látjuk egymást a munka miatt, mert egymást váltó műszakokban dolgozunk egymástól 60 km-re.
Szóval szerintem, bárhogy is határozol, egyedül Te vagy az, aki ezt el tudja dönteni, üljetek le a Pároddal együtt, mondd el Neki, hogy mit érzel és kérdezd meg Őt is, hogyan vélekedik erről, ez szerintem a legtisztább módja a dolgoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!