Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ugy boldog egesz eletemben, hogy a volegényemen kivul mas ferfit nem probaltam ki?
Ez személyiségfüggő. Ha neked szükséged van arra, hogy még pár farkat megjárass magadban, akkor nem tudom minek tervezed a jövőd a sráccal.
Ha meg boldog vagy vele azzal a tudattal, hogy többet mással nem lehetsz, akkor mi a probléma?
Egész életed alatt nem lehetsz boldog, mert tudatalattiban ott fog állni egy kérdőjel, és az már nem vezet sok jóra.
Magamból kiindulva soha nem fogok tudni megnősülni, mert mindig találtam szebb lányt, lehet lányoknál ilyen nincsen számottevően.
21/F
én is az 5-össel értek eggyet..
ha tisztelitek egymást és lila köd se lesz vagy rózsaszín de társad barátod lelkitársad is egyben egész életben boldog lehetsz mellette úgy is hogy nem élted ki magad..
én is így gondoltam csak a másik felem cseszeget anyagiak miatt féltékenység miatt így már nem érzem azt amiről írtam..
de ha az a dolog megmarad ami az elején-bizalom, támasz akkor működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!