Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ugy boldog egesz eletemben, hogy a volegényemen kivul mas ferfit nem probaltam ki?
Én több ilyen párt is ismerek. Miért ne lehetnél? Te vagy szerencsés aki elsőre megtalálta az igazit nem 50 ember lett a férje.
Aki nem volt ilyen szerencsés csak az hajtja, hogy ki kell élned magad,mint egy ócska ribinek.
Miért ne lehetnél? Amúgy meg rengeteg embert megismerhetsz, az más kérdés, hogy velük nem szexelhetsz.
Nekem is a vőlegényem az első mindenben, de ilyen gondolatok még nem nagyon fordultak meg a fejemben, legalábbis nem komolyan.
Ha házasodtok, akkor gondolom nagy a szerelem, írtad is, hogy 6 év után is jól kijöttök, boldogok vagytok együtt. Mi kellene ezen kívül? Egy másik farok? Az csak hús, nem hiszem hogy ennyiért érdemes lenne bármit is eldobnia magától az embernek. A szex szép és jó dolog, de akkor a legjobb, mikor testi-lelki szinten egyesülsz valakivel, neked meg ez megvan, vagyis nem hinném, hogy hiányt szenvedsz ilyen téren.
Engem nagyon nem vonz a gondolat, hogy alkalmi kapcsolatom vagy egy éjszakás kalandom legyen egy másik férfival. Mit adhatna egy ismeretlen, amit az engem maximálisan (szexuális értelemben is) ismerő és szerető párom ne tudna megadni?
Az alkalmi szexre vonatkozós részt arra vonatkozóan írtam, hogy kaptál ilyen tanácsot, hogy próbáljatok ki mást.
(Csak hogy ne legyen félreértés.)
12-es
szerintem is lehetsz boldog :))
igaz nekem a masodik kapcsolatom a volegenyem "ugy" de nem erzem hogy nem elnem ki magamat.
nézd, nekem sem volt a férjemen kívül senkim, mi is 6,5 éve vagyunk együtt. Nem mondom, hogy nem fordult meg egyszer-egyszer a "mi lenne, ha" kezdetű kérdés, de ez kb. 1 év után meg is szűnt. Boldog vagyok, élvezem az együttléteket, és szeretem a férjem. Ha kizárólag ezeket vesszük alapul, akkor miért kéne másra vágynom?
Lehetsz boldog, miért ne lehetnél? Ez szerintem csak a mai felfogás, hogy ismerd meg önmagad, hogy tudj dönteni. Lehet tudni anélkül is, hogy megtaláltad az igazit, hogy minden nap mással feküdnél le.
Az ilyen "élvezem az együttléteket" dumákat szoktam hallani a nőktől, miután próbálták mással is, utána meg azt, hogy "úristen, nem gondoltam, hogy ez ennyire jó is lehet, hát ez ég és föld!"
Szóval ha nincs rendszeres, kielégítő orgazmusod, nem olyan, amiről megkérdezed, hogy ez az volt-e, addig nem leszel boldog az életedben hosszútávon, mert hiányozni fog valami.
"Szóval ha nincs rendszeres, kielégítő orgazmusod, nem olyan, amiről megkérdezed, hogy ez az volt-e, addig nem leszel boldog az életedben hosszútávon, mert hiányozni fog valami."
Akkor nekiugrok mégegyszer. Minden együttlétünkkor szerencsére orgazmusom van. Hogy ne legyen túl szép a történet, a G-pontot még nem sikerült megtalálnunk. De szerencsére egyébként szerencsém van, nem tartozom azok közé a nők közé, akiknek nem sikerül elmenniük. Csak gondoltam másképp fogalmazom meg.
Azért, mert nem írtam le szájbarágósan, hogy én általában hamarabb megyek el, mint a férjem, elélvezek, lesz orgazmusom, kinek hogy tetszik, attól még van, és igen, élvezem az együttléteket, így is, úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!