Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyom, mert csak vele voltam és úgy érzem nem tudnék egész életemben hűséges lenni. Jól teszem vagy csak beijedtem?
Csak beijedtél... ezért semmiképp ne hagyd el ha szereted...
ha mégis szakítani akarsz mond meg neki hogy tartsatok egy kis szünetet mert vannak dolgok amikben nem vagy biztos... aztán 1-2 hónapig amíg nem vagytok együtt lehet agyba főbe élményeket szerezni.. kiéled magad és majd rájössz hogy nem is olyan jó csak a szex miatt mással lenni , mert sokkal jobb azzal kit szeretsz
HA szeretnél nem mondanál ilyent. Nekem meg sem fordult emiatt szakítani, 8 éve vagyunk együtt...
Jól mondta valaki: irány a focicsapat!
Jól teszed. Mivel nem szereted azt akivel együtt vagy, nincs értelme vele maradni. Legalább ő talál majd normális társat.
Nem való neked komoly kapcsolat. Nőj fel.
Nem tudom a felnövés hogy jön ide.
Nem tehetek róla, hogy eddig csak vele voltam és ő örökre tervez, én meg még szeretnék ismerkedni és úgy élni valakivel, hogy 100%-ig biztos vagyok.
És köszönöm, nem a focicsapatra vágyom!
De sejthettem, hogy én leszek a rossz, bezzeg ha hozzámennék, megcsalnám, az jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!