Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem sem szimpatikus. Tényleg lehet találni számtalan igazán jó lánykérést neten, ami tényleg könnyeket csal még az én szemembe is és lehet örülnék is neki, de ez a lánykérés számomra inkább gagyi hatást keltett. Nem tudom mit kellett rajta hónapokig szervezni, mert akkora durranás azért szerintem nem volt és a meglepetés sem tűnt akkorának.
Ha már választani kell eközött és a meghitt, kettesben történő lánykérés között, akkor utóbbit választanám. Inkább kérje meg a párom korán reggel a kezemet még félkómában, kócosan, mint így, számtalan ismeretlen ember előtt.
Hát számomra borzalmas lett volna egy ilyen...erőltetett, nyilvános, semmi meghittség, semmi intimitás...szutyok.
Szerencsére a férjem ismert annyira tudja minek örülnék. (hogy kizárólag kettesben, nyugiban kérte meg a kezemet. persze a letérdelés alap volt:D).
hát nekem nem tetszene...és nem savanyú a szőlő, nem azért mondom. Volt már lány kérésem és szerencsére kettesben, meghitten romantikusan de nem nyálasan :D
Az a székely közmondás jutott eszembe, hogy "minél rühösebbek vagyunk, annál jobban vakarózunk" mindenki értse, ahogy akarja.
Nekem nem tetszik egyáltalán. Bár én egyébként sem vagyok az a romantikus típus, inkább a humor meg a szarkazmus jön be.
A párom tudja ezt, és épp ezért úgy kérte meg a kezem, hogy tudatosan veszekedést provokált, és amikor már alig láttam a dühtől, akkor elővette a gyűrűt és azt mondta, hogy "akkor is szeretlek, ha hülye vagy". :)
Ez legalább emlékezetes, vicces és kicsit sem nyálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!