Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményed erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről a leánykérésről?

Figyelt kérdés

[link]

23F

2014. máj. 19. 13:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
49%
10 év múlva em lesz belőlük semmi. Mű, eröltetett.Semmi köze a valódi érzésekhez, csak kifelé tuningolt.
2014. máj. 19. 13:13
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem szánalmas "attention whore"-kodás.
2014. máj. 19. 13:19
 3/22 anonim ***** válasza:
58%
Hát, én egy ilyennek ténleg örülnék ! :)
2014. máj. 19. 13:25
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélkezem fölöttük, és az előző válaszolónak sem kellene, mert nem tudhatjuk, hogy milyen a kapcsolatuk, nem látunk beléjük. De nekem az ilyen lánykérés nem nagyon tetszik. Én inkább az esküvőmön szeretnék "villogni", egy eljegyzés szerintem azért annyira nem nagy szám, hogy hónapokig kelljen szervezni.
2014. máj. 19. 13:28
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy nagyon szép meg romantikus, de én nem örülnék ha majd a barátom így kérné meg a kezem. Nekem túlságosan hatásvadász.
2014. máj. 19. 13:32
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a feltűnést és a nagy jeleneteket. Van, akinek tetszik, tudom, főleg manapság imádják az emberek, ha mindenki őket nézi. Nekem leégne a hajam egy ilyentől.
2014. máj. 19. 13:32
 7/22 anonim ***** válasza:
81%

Én láttam, a párom mutatta.

Mondta is: nézd csak, osztálytársam volt általánosban a srác! :D

Első gondolatom: Tök jó, de ne merészelje így megkérni a kezem, mert nagyon kínosan érezném magam a sok ember előtt, meg eleve az a sok kamera wááá :) Nem nekem való.

De ha nektek tetszett, ti boldogok vagytok, és a lány is örült, akkor számotokra ez így volt tökéletes. Sok boldogságot!

Üdv, a fiú általános iskolás osztálytársának barátnője :)

2014. máj. 19. 13:35
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, ki lettem javítva, csak évfolyamtárs, nem osztálytárs :)
2014. máj. 19. 13:41
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom nekem ilyenkor mindig eszembe jut, hogy csak nekem lenne tökéletes eljegyzés egyik reggel felkelve négyszemközt minden felhajtás mentes lánykérés.

Nekem nagyon sok lenne.

2014. máj. 19. 13:47
 10/22 anonim ***** válasza:
80%
én szörnyen kellemetlenül érezném magam, a hip-hop táncosok különösen gagyi felesleges hatás keltenek.
2014. máj. 19. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!