Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek erről? 4,5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? 4,5 év együttlét 22N/23F

Figyelt kérdés

(Eljegyzés még nem volt, tervezgetés igen)

Mi a véleményetek arról ha egyetemistaként házasodunk meg?

Első diploma meglesz addig, de mindketten szeretnénk még egyet, így nem szeretnénk még 4 évig várni...

Mi a véleményetek erről?

2014. márc. 28. 12:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
Amíg nem éltek együtt életvitelszerűen, addig egy gyerekes baromság. Mi értelme lenne összeházasodni így?
2014. márc. 28. 13:08
 2/22 anonim ***** válasza:
31%
Nem értek rá? Lakás, munkahely, anyagi háttér meg van?
2014. márc. 28. 13:09
 3/22 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem semmi gond ezzel. Nem akadálya a házasság a tanulásnak.

Második diploma megszerzése alatt fogtok dolgozni? Megoldott, hogy együtt éljetek, lakjatok? Ha ez OK, akkor jó. Nyilván ha még otthon laktok mindenki a saját szüleinél, akkor fura lenne, ha házasok lennétek :)

2014. márc. 28. 13:09
 4/22 anonim ***** válasza:
23%
Mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja.
2014. márc. 28. 13:11
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Miért érdekel más véleménye,ha szeretitek egymást?!
2014. márc. 28. 13:12
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

Mi mind a ketten 23 évesek voltunk és egyetemisták.

Együtt éltünk akkor már 5 éve.

Mindkettőnk kutatói ösztöndíjából adtunk bele, felesbe, a szülők segítsége nélkül, mi magunk szerettük volna állni.

Életem legjobb élménye/bulija volt.

5 éve vagyunk házasok.

Ma sem csinálnánk másképp.

2014. márc. 28. 13:13
 7/22 anonim ***** válasza:
29%
Válóperes ügyvédeket el kell tartani valamiből.
2014. márc. 28. 13:14
 8/22 anonim ***** válasza:
30%

Bőven ráértek majd ha saját magátoknak megküzdeni a nehézségekkel utána házasodni. Most még amikor megoldják a szülők az anyagi gondok jelents részét könnyű életetek van.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2014. márc. 28. 13:16
 9/22 anonim ***** válasza:
67%

Amikor a férjemmel megismerkedtem, ő már dolgozott, én még tanultam. Mi nem vagyunk diplomások, nekem érettségim van és most már az évek során 3 szakmát is szereztem, akkor még csak 1 volt, neki szakmája volt. Suli után dolgoztam én is már, ő még mindig, aztán éltünk együtt, majd pedig összeházasodtunk. Mert volt rávalónk. Én akkor 21 éves voltam, a férjem 24 éves volt akkor. 23 voltam, mikor a fiúnk megszületett. És köszönjük szépen megvagyunk. Anyagilag is és érzelmileg is.

Manapság azért nem kell világraszóló lakodalom sem, mert nem elvárás, sokan össze sem házasodnak, szóval attól, hogy összeházasodtok akár szűk körben, attól ugyanúgy lehet tanulni, dolgozni. De ezt ne más mondja meg, hogy ti a kapcsolatotokban mikor juttok el ehhez a komoly döntéshez.

2014. márc. 28. 13:28
 10/22 anonim ***** válasza:
8%
Jaj a tini szerelem :) én azért erre nem lalpoznék!
2014. márc. 28. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!