Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtlenség lenne 9 hónap együttlét után eljegyezni egymást?
Igazából már 5 éve ismerjük egymást, de csak 9 hónapja vagyunk együtt ténylegesen.
Én 22 vagyok ő pedig 29.
Még nem éltetek sosem együtt? Mondjuk nem a felelőtlenség a jó szó, inkább a korai...
Lakva ismeri meg egymást az ember.
Ezt csak te érezheted:)Mi nem tudjuk megmondani kinek mi a korai, csak találgatunk.
Én már le sem írom mennyi idő után jegyzett el és vett el a férjem mert erre mindig jönnek a lepontozások, meg a rosszindulatú feltételezések, hiába van, hogy több, mint 8 éve boldog házasságban élünk és a harmadik babánkat várjuk:)
Szerintem nem. Eljegyzitek egymást, összeköltöztök, kipróbáljátok az együttélést, az esküvőt meg mondjuk kitűzitek jövő tavaszra és akkor már majdnem 2 éve lesztek együtt mire tényleg összeházasodtok. Nekünk mindenki azzal jött, hogy milyen korai fél év után összeköltözni. Szépen megkérdeztem mindenkit, hogy miért, mi a legrosszabb, ami történhet? Úgy aggodalmaskodott mindenki, mintha ezzel elronthatnám az életem. Ne már, max elköltözöm ha nem jött be... Ha meg bejön, akkor lehet, hogy megtalálom a társam egész életemre. Neked is ugyan ezt tudom mondani, hogy mi a legrosszabb, ami történhet? Felbontjátok az eljegyzést, visszaadod a gyűrűt és ennyi. Esetleg pár rossz indulatú rokon/haver erről fog beszélni, de az csak őket minősíti.
Azon pedig fölösleges agyalni, hogy a távoli jövő mit hoz. Ha 10 év múlva, 2 gyerekkel mentek szét, akkor az nem azért lesz, mert anno korán házasodtatok, akkor is ugyan úgy tönkre menne a kapcsolat, ha várnál 5 évet lagziig, mivel még akkor sem látnád előre, hogy további 5 év múlva megromlik köztetek a viszony.
Nem értem.
Öt éve ismeritek egymást, és kilenc hónapja ténylegesen együtt vagytok. Ilyen adatok mellett már a második gyereket kellene a világra hozni boldog házasságban és nem eljegyzésen gondolkozni.
Szerintem felelőtlenség csak úgy összeállni, a tisztességes felelősségvállalás a családalapításban testesedik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!