Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Felelőtlenség lenne 9 hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelőtlenség lenne 9 hónap együttlét után eljegyezni egymást?

Figyelt kérdés

Igazából már 5 éve ismerjük egymást, de csak 9 hónapja vagyunk együtt ténylegesen.

Én 22 vagyok ő pedig 29.

2013. ápr. 17. 22:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg inkább az a jó, ha a gyerek egy családba születik. Előbb házasság aztán gyerek. Az én véleményem szerint, nem lenne korai de mint írtad 22 éves vagy.. Nagy divat mostanában korán eljegyezni egymást összeházasodni. Én még várnék vele egy picit a helyedben. Meg kérdés hogy éltetek e már együtt. Mert ha nem akkor szerintem előtte költözzetek össze. De persze ha Te azt érzed, hogy már vagy elég tapasztalt, abszolut kiélted magad minden téren akkor hajrá :)
2013. ápr. 18. 01:30
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha ti nem érzitek korainak,akkor semmi probléma.A fő,hogy szeressétek,becsüljétek egymást.
2013. ápr. 18. 05:34
 13/25 anonim ***** válasza:
Ot eve ismeritek egymast, meddig akartok meg varni?
2013. ápr. 18. 07:03
 14/25 anonim ***** válasza:

Azért szerintem baromira nem mindegy, hogy hogyan, milyen mélységig ismerik egymást...

Én nem mondom, hogy felelőtlenség, de úgy gondolom, hogy ma az eljegyzés népszerűbb, mint a házasság. Ha valaki annyira biztos a kapcsolatában, hogy házasságot tervez vele(gondolom, ezért jött képbe az eljegyzés), akkor az a kapcsolat elviekben meglesz 1-2 év múlva is, nem? Csak akkor legalább a felek megadták a lehetőséget maguknak arra, hogy az esetleges gondok kiütközzenek. És igen, jegyesség alatt is kiütközhetnek, hisz az csak egy gyűrű, és manapság a húszéveseket is eljegyezték már háromszor. A varázsa is odalesz, és így értelme sem sok van. Ettől függetlenül, kedves kérdező, szerintem ebben a témában egyedül neked és a párodnak van hatásköre, inkább vele beszéld meg, mint velünk.

2013. ápr. 18. 07:49
 15/25 anonim ***** válasza:

Eljegyzéshez nem volt korai, de házassághoz az lenne. Szerintem.

Az, hogy 5 éve ismeritek egymást az nem jelent semmit! Mostanában divat a pár hónap járás után eljegyzést tartani, de nagyon kevés ami elmegy házasságig!

2013. ápr. 18. 08:06
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Én csak dátumokat írnék neked...

2007. 12.16-án váltottuk az első levelet

2008.01.01-én összejöttünk

2008.februárjában összeköltöztünk

2008. augusztusában terhes lettem

2009. február eljegyzés

2009.04.04 esküvő

2009.04.24 megszületett a lányunk

2012.02.02 a fiúnk:)

Szóval szerintem sem korai:)

2013. ápr. 18. 08:58
 17/25 anonim ***** válasza:

Felelőtlenség? Nem, az más. Mivel az eljegyzésnek semmilyen hivatalos következménye nincs, szabadon felbontható bármikor, nincs vagyonközösség stb., senkinek nincs vesztenivalója - legföljebb a gyűrű ára.

Más kérdés, hogy nekem 9 hónap elég kevés lenne ilyesmire, olyankor még minden rózsaszín, minden szép, általában a pár nem ment még át nehezebb időszakon pl. anyagilag, szakmailag vagy családi szempontból. Valódi konfliktushelyzetek tehát még nem kerültek elő...

De ha mindketten így érzitek, akkor miért ne? Mondjuk utána 1-2 éven belül esküvő, aztán kész. Ha még úgy érzitek.

2013. ápr. 19. 10:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Mi 1 év után összeházasodtunk, a lánykérés úgy fél évvel előtte történt. 1 percig sem gondolkodtunk, mert tudtuk, hogy egyek vagyunk! Van egy kisfiúnk, és most még biztosabbak vagyunk abban, hogy jól döntöttünk. :) Ok, pár évvel idősebbek vagyunk, mint a kérdező.
2013. ápr. 20. 10:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Mi 8 éve ismertük egymást,két hét együttjárás után történt meg az eljegyzés, kevesebb, mint három hónap múlva a legboldogabb nő leszek a világon. :) Legjobb barátnőmék közel 8 éve vannak együtt, és még eljegyzés sem volt. Vágj bele, ha biztosan ő lesz az utolsó...! :)
2013. ápr. 21. 15:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi kimaradt: 1 hónap után összeköltöztünk, és remekül működik!
2013. ápr. 21. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!