Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtlenség lenne 9 hónap együttlét után eljegyezni egymást?
Igazából már 5 éve ismerjük egymást, de csak 9 hónapja vagyunk együtt ténylegesen.
Én 22 vagyok ő pedig 29.
Kedves lepontozóm-bárki is legyél!
Őszintén sajnálom, hogy nem érezted még azt a fantasztikus dolgot, amit itt már többen: Mikor belenézel egy férfi/nő szemébe, és a szívetek együtt dobban! valószínűleg ezért helyteleníted a "korai" házasságot, bár szerintem ez mindenkinek saját belátása. Javaslom, hogy keresgélj még, és amikor azt érzed, hogy a lelked célba ért, és akár holnap hozzámennél a párodhoz, akkor értékeld át némiképpen a korábbi kapcsolataidat...! Sok boldogságot! :)
Egyáltalán nem felelőtlenség.
Ugyan nálunk még nincs ilyenről szó, de 22 vagyok, a barátom 28 és több mint 1 éve vagyunk együtt, 1 hónap után össze is költöztünk. Egyáltalán nem bántuk meg az összecuccolást, nagyon jól kijövünk egymással.
Az eljegyzés még nem jelent még semmit, ez nem felelőtlenség, maximum a korai meggondolatlan házasság.
Felelőtlenségről akkor lehetne beszélni, ha gyereket vállalna az ember a semmibe. (nem célzott kijelentés)
Az az egyetlen bajom, hogy egyre több olyan rövid ideje tartó párkapcsolatokban történik eljegyzés, mint régebben. De mi bajod származik abból ha az eljegyzés rosszul sül el. Max visszaadod a gyűrűt, meg költözöl.
Házasságnál/gyereknél azért komolyabb.
Tudom, annyira nem idevág, csak szemléltettem a felelőtlenség jelentését.
nem az. ha tényleg komolyan gondoljátok. mi 1 hónap után jegyeztük el egymást. 1 év után összeköltözés, fél évre rá esküvő. ez másfél éve volt. azóta is nagyon boldogok vagyunk:)
gyerekkel várjatok picit többet:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!