Mennyire sűrűk az együttlétek a házaspárok között, ha az egyik félnek szeretője van és mondjunk szerelmes a szeretőbe?
Mondjuk nekem még nem volt szeretõm, de szerintem olyankor hallja mindig a másik fél a legtöbbet, hogy fáj a fejem,vagy jajj de nehéz napom volt ma.
Legfeljebb egyszer egy hónapban, de olyan is lehet,hogy nagy a vérmérséklet és többször egy héten.
Ha te vagy a szereto, akkor nyugodtan elhiheted, hogy kb ugyanannyit vannak egyutt, mint mas normal hazasparok :)
Azzal csak a baratnot etetik, hogy otthon nincs mar semmi evek ota.
Vagy nagyon kevés, vagy nagyon sok.
Mindenképpen eltér a megszokottól.
Egy ember ha állít valamit, akkor azt tudja legalább megmagyarázni:D
Ha valaki azt állítja, hogy szerelmes belé egy faszi, azt simán megtudja indokolni. Csak az nem tudja megindokolni, aki úgy véli, hogy szerelmes a faszi, vagy az aki csak el akarja hinteni ezt as szöveget, a valóságban meg ki van vágva.
Egyébként kedves minuszolgató, tudok olyan pasiról akinek a neje nekem mondta, hogy a faszi nem nyúlt hozzá már fél éve, és ő már észre vette, hogy szerelmes belém a férje.Igaz, tudtam róla, hogy van szeretője a nőcinek.
Ez igen, ez hihető, de a te verziód az egy koholmány kedves:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!