Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire sűrűk az együttlétek...

Mennyire sűrűk az együttlétek a házaspárok között, ha az egyik félnek szeretője van és mondjunk szerelmes a szeretőbe?

Figyelt kérdés
Vagy ép mennyire ritkák? Már ha változik vmit az együttlétek száma...

2014. jan. 23. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel havonta sem vagyunk együtt. Egyszerűen nem ér rá, nincs kedve, hagyjam már stb. Könyörögtem, szexin bedobtam magam. Semmi. Na lett egy szeretőm, vele hetente szeretkezünk (igen, szeretkezünk, mert érzelmek is vannak), de a férjemnél továbbra is próbálkozom, ha más nem az álca miatt, de továbbra is olyan lelkes, mint eddig.
2014. dec. 11. 15:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor először beleszerettem a "szeretőmbe", onnantól kezdve a férjem ha közeledett, akkor azt éreztem, mintha meg akarna erőszakolni. Hála az égnek, igen ritkák ezek a közeledések, de már tudom kezelni
2014. dec. 11. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!