Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? 4,5 év együttlét 22N/23F
(Eljegyzés még nem volt, tervezgetés igen)
Mi a véleményetek arról ha egyetemistaként házasodunk meg?
Első diploma meglesz addig, de mindketten szeretnénk még egyet, így nem szeretnénk még 4 évig várni...
Mi a véleményetek erről?
Jesszusom.. :D Mi alapján itélitek meg a kapcsolatunkat és látjátok el elég markáns jelzőkkel: "tiniszerelem, válóperes ügyvéd".
A kollégiumban együtt élünk lassan 2 éve.
Valószínű fogunk tudni dolgozni mellette, és albérletbe fogunk együtt lakni ha minden jól megy.
Ja, és senkitől nem kértme jó tanácsot, csak véleményt.
"Áruld már el mi a jó abban?"
Hát köszönöm! A helyzetről kértem ki a véleményt, nem a kapcsolatról.
Engem valószínű más szellembe neveltek mint titeket, szerencsémre, így máshogy állok a házassághoz.
4 éve szeretjük egymást, mégis mire várjunk?
Ha adsz egy választ, hogy miért NE tegyük, kérlek legalább indokold meg értelmesen, ne odabökj egy szót, vagy ha igen, tartsd meg magadnak.
Szörnyűek ezek a hozzászólások, hozzáállások én nem tudom, hogy ez kinek jó!
Kollégiumbna együtt :D Hát ez édes :D És most azt hiszed, van fogalmatok az életről? :)
Ki fizeti azt a koliszobát mi? A szüleitek, persze... a kajátokat? a szüleitek. A ruháitokat? A szüleitek... a mosnivalót meg hordjátok haza hétvégente, hazamentek mindketten anyucihoz-apucihoz aztán ez az együttélés? Kaját meg csomagolnak egy hétre, hogy főzni se kelljen. Csekket gondolom még életetekben nem láttatok, mert minek.
Azt majd mi, a koliban töltitek a nászéjszakát is?:D
Az esküvőt is a anyuciék állják, ugye?
Csak ne szaporodjatok a koliba, ha lehet :D
Nem, magunk fizetünk mindent.
Dolgozunk a suli mellett mindketten jól tanulunk, hogy legyen ösztöndíjunk.
A párom olyan rossz anyagi körülményekből jött, hogy egy fillérrel nem tudják támogatni.
Magunk mosunk, és főzünk.
De köszönöm ismét a jó indulatot.
Igen, persze, itt mindenki a 3.000 ft-os ösztöndíjából, az este 6-ig tartó egyetem melletti diákunkából fizet ki mindent, meg 8 éve együtt van a párjával már 20 évesen is, így akár egyetemistaként is indokolt, hogy odaszüljön 1-2-t.
Minek hazudozol?
Utolsó, az ösztöndíj egyetemfüggő. Nekem volt már 60ezer Ft-os tanulmányi ösztöndíjam is (a legkevesebb is 40 volt, megéri jól tanulni), ezen kívül, ha valaki rászorul, szintén kaphat még akár 20-30 ezer Ft szociális ösztöndíjat is. Ráadásul dolgoznak. Attól még, hogy kollégiumban laknak, nem feltétlen a szülők tartják el őket!
Kérdező, én is egyetem mellett házasodtam. Mi is együtt voltunk már régóta, együtt tartottunk fenn albérletet, összespóroltuk rá a pénzt (szintén munka+ösztöndíjakból), és összeházasodtunk. Nem volt nagy esküvő, de mi pont ilyenre vágytunk. Az egyetlen dolog, ami változott, hogy körülményes volt a TO-n átíratni a nevemet ;) Engem egyedül a kollégium aggasztana a ti esetetekben, nem szeretnétek előbb egyedül lakni egy kis albérletben, hogy lássátok teljesen külön "háztartásként" hogyan boldogultok? Egyébként, ha van rá spórolt pénzetek és biztosnak érzitek magatokat, akkor ne tántorítson el pár ellenvélemény :)
Varhtoak voltak a valaszok. Ez nem rosszindulat. De ennyi idosen semmi ertelme osszehazosdni. Nincs gyerek, nem akartok csaladi hitelt felvenni, tehat nincs ertelme. Rengeteg penzbe is kerul. Es mint mondtak az esetleges valas tovabbi penzbe kerul. Szoval nem azt kell megindokolni mi ertelme varni az eskuvovel, hanem azt h mi ertelme van meghazasodni.
Szerintem korai. Ha mar sajat lakasban eltek es elhagytatok a sulit, es akkor is igy gondoljatok, akkor hazasodjatok. A melo meg sok olyan valtozast hozhat amit elore nem is gondolnatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!