Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Segítség! Hogyan verjem ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkin kérdése:

Segítség! Hogyan verjem ki a fejemből az eljegyzés gondolatát?

Figyelt kérdés

A párommal 2,5 éve vagyunk együtt (2 éve együtt élünk saját lakásban). A kapcsolatunk mélységéből stb. adódóan nálam eljött már az ideje az előre lépésnek. Rákérdeztem nála és a válasz egyértelmű volt: nála még nem. Nem mondta ő hogy sose, de sugallta, h nem mostanában :(

Mondanom sem kell, h rosszul érintett, de próbálom/próbálnám elfogadni..

Azóta azonban csak a házasság/eljegyzés témába botlom mindehol.

Pl. Kiránduláson a néni kérdezi: "fiacskám, hogy lesz rád jó így a vőlegény öltöny ?" :)

- a bankban hivatalos ügyintézésnél: "Családi állapota?"...:(

- szüleim kérdezik a héten:"..és hogy vagytok? Esküvőre mikor menjünk?" :)

- Korunkbeliek akikkel együtt jártunk suliba meghívtak egy lagziba májusban

- véletelnül össze akadtam egy kollégám apukájával:" és te házas vagy? Vagy most készülsz férjhez menni?"...

Erre mégsem mondhatom, h mennék én mennék, de nem vesznek el... elég ciki...és egy kicsit tán megalázó is az a tény h én eldöntöttem, h le tudnom és le is szeretném élni vele az életem, de ő meg "próbálgatna" még..

Csak azért találnak be az emberek most ezzel a témával a szokásosnál is többször, mert én magam is ezzel foglalkozom, vagy hogy van ez?

Nagyon szeretnék lekattanni a témáról és mást találni amivel foglalkozhatom (ami önmagában is nehéz, hisz az ember mindig arra figyel ami épp a legjobban érdekli), de így hogyan, ha minden nap, minden héten eszembe juttatják...az én szívem ezt nem bírja

Komolyan mondom, h segítség kell, mert kikészítem magam. A páromnak semmit sem mondok, mert azon kívül h megbeszéltük (tudom az ő álláspontját is) nincs mit hozzá fűzni..nem akarok hisztis p**** lenni.

Valaki tudna segíteni, hogyan jöjjek le a témáról és mivel tereljem el a gondolataimat? Örülnék pár hasznos tippnek.

2014. máj. 12. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 A kérdező kommentje:
bocsi, 61-est akartam írni:)
2014. máj. 15. 13:08
 72/74 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 2,5 éve vagyunk együtt, én 25, ő 29. Azért mondom, hogy még nem vagyok lekésve semmiről, de nem szeretnék egyszer arra eszmélni, hogy már igen...
2014. máj. 15. 16:04
 73/74 A kérdező kommentje:

Igen...ma 25 vagy, aztán hirtelen meg már 30 és hopp...az idő már ilyenkor gyorsan telik.

Én drukkolok nektek ezerrel, majd írj h h alakult:)

2014. máj. 16. 10:02
 74/74 anonim ***** válasza:
Van valakinél valamilyen fejlemény azóta? Beszámolnátok?
2015. okt. 8. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!