Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Segítség! Hogyan verjem ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkin kérdése:

Segítség! Hogyan verjem ki a fejemből az eljegyzés gondolatát?

Figyelt kérdés

A párommal 2,5 éve vagyunk együtt (2 éve együtt élünk saját lakásban). A kapcsolatunk mélységéből stb. adódóan nálam eljött már az ideje az előre lépésnek. Rákérdeztem nála és a válasz egyértelmű volt: nála még nem. Nem mondta ő hogy sose, de sugallta, h nem mostanában :(

Mondanom sem kell, h rosszul érintett, de próbálom/próbálnám elfogadni..

Azóta azonban csak a házasság/eljegyzés témába botlom mindehol.

Pl. Kiránduláson a néni kérdezi: "fiacskám, hogy lesz rád jó így a vőlegény öltöny ?" :)

- a bankban hivatalos ügyintézésnél: "Családi állapota?"...:(

- szüleim kérdezik a héten:"..és hogy vagytok? Esküvőre mikor menjünk?" :)

- Korunkbeliek akikkel együtt jártunk suliba meghívtak egy lagziba májusban

- véletelnül össze akadtam egy kollégám apukájával:" és te házas vagy? Vagy most készülsz férjhez menni?"...

Erre mégsem mondhatom, h mennék én mennék, de nem vesznek el... elég ciki...és egy kicsit tán megalázó is az a tény h én eldöntöttem, h le tudnom és le is szeretném élni vele az életem, de ő meg "próbálgatna" még..

Csak azért találnak be az emberek most ezzel a témával a szokásosnál is többször, mert én magam is ezzel foglalkozom, vagy hogy van ez?

Nagyon szeretnék lekattanni a témáról és mást találni amivel foglalkozhatom (ami önmagában is nehéz, hisz az ember mindig arra figyel ami épp a legjobban érdekli), de így hogyan, ha minden nap, minden héten eszembe juttatják...az én szívem ezt nem bírja

Komolyan mondom, h segítség kell, mert kikészítem magam. A páromnak semmit sem mondok, mert azon kívül h megbeszéltük (tudom az ő álláspontját is) nincs mit hozzá fűzni..nem akarok hisztis p**** lenni.

Valaki tudna segíteni, hogyan jöjjek le a témáról és mivel tereljem el a gondolataimat? Örülnék pár hasznos tippnek.

2014. máj. 12. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
100%
Hát kb nálunk is ez van. Most, hogy hatalmas hajtás volt a melóban, 2 hónapig eszembe se jutott vagy nem érdekelt, de pár napja megint idegesít. Folyamatosan forgatókönyveket gyártok az agyamban. Meddig várjak? Mikor lépjek? És ha lépek, mit lépjek? Helyből lelépjek? Mert azt nem szeretném, hogy tessék lássék elvegyenek, de nem maradok egy olyan kapcsolatban ahol meg nem vesznek el. Nem vagyok még öreg mindent újra kezdeni, de maholnap már az leszek...
2014. máj. 14. 18:51
 62/74 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyenben voltam és az a baj, hogy pikk-pakk elmúlik az idő.Én is úgy voltam vele, hogy óóó még csak 1 éve vagyunk együtt, még csak 2 éve,3, éve, még fiatal vagyok, most diplomáztam csak, most kezdtem dolgozni és úgy elrohant sok-sok év, észre se vettem...a forgatókönyv sajnos úgy alakult,ahogy vki pár beírással előbb írta:a pasim talált egy másik nőt, akit pár hónap alatt elvett, én meg 35 évesen maradtam egyedül...és már minden ffi a környezetemben nős...:-(
2014. máj. 14. 19:16
 63/74 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, sajnálom, és te mit tanácsolsz? Mi a limit, amire érdemes várni?
2014. máj. 14. 19:19
 64/74 anonim ***** válasza:
100%
tudom, engem senki nem kérdezett... de az én limitem lánykérésre 1 év lett volna, esküvőre még max plusz 2. Többet teljesen felesleges várni. Időpocsékolás. (szerintem)
2014. máj. 14. 20:13
 65/74 anonim ***** válasza:
100%
Hát az egy évet én kicsit kevésnek érzem azért. De mondjuk a 4-et már soknak. Miért kell ennyire bonyolultnak lennie?
2014. máj. 14. 20:43
 66/74 anonim ***** válasza:
Nincs általános szabály! Aki 16 éves, annak 7 év se sok, de 25-30 felett 1-2 év! 1 év lejegyzés, újabb 1 év esküvő...30 felett pedig télleg nem illik húzni a nő idejét, meg játszadozni vele, meg port hinteni!
2014. máj. 14. 21:25
 67/74 anonim ***** válasza:
100%

37-es voltam.

nekunk julius 6-an van az evfordulo.meg ket honap kb. de megirom hogy mi volt,s koszonom a jokivansagokat,enis nagyon drukkolok nektek.

2014. máj. 15. 10:02
 68/74 A kérdező kommentje:

37-es!

Hajraaaa, remelem most lesz a nagy alkalom! Egyebkent hanyadik evfordulotok lesz?

Majd irj mindenkepp!

2014. máj. 15. 10:58
 69/74 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 év a limitem de én 23 vagyok. 25 felett a nagyon max 3 év. 30 felett 2 évig húzhatná az időmet valaki max.
2014. máj. 15. 11:23
 70/74 A kérdező kommentje:

Altalanos szabaly sztem sincs h kinek mennyit kellen varni, de az biztos: minel idosebb vk annal kevesebbet szokas.

En is azerz vagyok "felhaborodva" a mar eltelt 2,5 even , mert mi ennyi ido alatt mar annyit megeltunk egyutt mint masok 5-10 ev alatt..

Ugy hozta az elet h aok joban is,

De sajnos rosszban& betegsegben is volt reszunk. Emellett nem

Hetvegi paros vagyunk, egyutt jarunk reggel munkaba,

Egyutt van az ebed szunet&egyutt jarunk edzotetembe is. Lehet vkinek ez soknak hangzik talan.. De mi imadunk egyutt lenni&nem sok a masikbol meg hetvegen sem!

(Es mindezek mellett 26/27 evesek vagyunk)

Tehat sztem van alapja annak h azt mondom mar itt lenne boven az ideje.. Nem a habokra jott fel az erzes bennem.

62-es

Hany evesek vagytok? Mennyi ideje vagytok egyutt?

2014. máj. 15. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!