Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogyan verjem ki a fejemből az eljegyzés gondolatát?
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt (2 éve együtt élünk saját lakásban). A kapcsolatunk mélységéből stb. adódóan nálam eljött már az ideje az előre lépésnek. Rákérdeztem nála és a válasz egyértelmű volt: nála még nem. Nem mondta ő hogy sose, de sugallta, h nem mostanában :(
Mondanom sem kell, h rosszul érintett, de próbálom/próbálnám elfogadni..
Azóta azonban csak a házasság/eljegyzés témába botlom mindehol.
Pl. Kiránduláson a néni kérdezi: "fiacskám, hogy lesz rád jó így a vőlegény öltöny ?" :)
- a bankban hivatalos ügyintézésnél: "Családi állapota?"...:(
- szüleim kérdezik a héten:"..és hogy vagytok? Esküvőre mikor menjünk?" :)
- Korunkbeliek akikkel együtt jártunk suliba meghívtak egy lagziba májusban
- véletelnül össze akadtam egy kollégám apukájával:" és te házas vagy? Vagy most készülsz férjhez menni?"...
Erre mégsem mondhatom, h mennék én mennék, de nem vesznek el... elég ciki...és egy kicsit tán megalázó is az a tény h én eldöntöttem, h le tudnom és le is szeretném élni vele az életem, de ő meg "próbálgatna" még..
Csak azért találnak be az emberek most ezzel a témával a szokásosnál is többször, mert én magam is ezzel foglalkozom, vagy hogy van ez?
Nagyon szeretnék lekattanni a témáról és mást találni amivel foglalkozhatom (ami önmagában is nehéz, hisz az ember mindig arra figyel ami épp a legjobban érdekli), de így hogyan, ha minden nap, minden héten eszembe juttatják...az én szívem ezt nem bírja
Komolyan mondom, h segítség kell, mert kikészítem magam. A páromnak semmit sem mondok, mert azon kívül h megbeszéltük (tudom az ő álláspontját is) nincs mit hozzá fűzni..nem akarok hisztis p**** lenni.
Valaki tudna segíteni, hogyan jöjjek le a témáról és mivel tereljem el a gondolataimat? Örülnék pár hasznos tippnek.
37-es voltam.
nekunk julius 6-an van az evfordulo.meg ket honap kb. de megirom hogy mi volt,s koszonom a jokivansagokat,enis nagyon drukkolok nektek.
37-es!
Hajraaaa, remelem most lesz a nagy alkalom! Egyebkent hanyadik evfordulotok lesz?
Majd irj mindenkepp!
Altalanos szabaly sztem sincs h kinek mennyit kellen varni, de az biztos: minel idosebb vk annal kevesebbet szokas.
En is azerz vagyok "felhaborodva" a mar eltelt 2,5 even , mert mi ennyi ido alatt mar annyit megeltunk egyutt mint masok 5-10 ev alatt..
Ugy hozta az elet h aok joban is,
De sajnos rosszban& betegsegben is volt reszunk. Emellett nem
Hetvegi paros vagyunk, egyutt jarunk reggel munkaba,
Egyutt van az ebed szunet&egyutt jarunk edzotetembe is. Lehet vkinek ez soknak hangzik talan.. De mi imadunk egyutt lenni&nem sok a masikbol meg hetvegen sem!
(Es mindezek mellett 26/27 evesek vagyunk)
Tehat sztem van alapja annak h azt mondom mar itt lenne boven az ideje.. Nem a habokra jott fel az erzes bennem.
62-es
Hany evesek vagytok? Mennyi ideje vagytok egyutt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!