Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki teherbe esik és a párja utána jegyzi el?

Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 20:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%

A nagymamáim, és anyukám is terhesen ment férjhez. Nagyon reméltem hogy én nem jutok erre a sorsra. Szerencsére van már védekezés a világon, szóval nem azért vettek el annak idején, mert teherbe estem.

2 ember ne azért házasodjon mert terhes a csaj, hanem mert szeretik egymást és el akarnak köteleződni EGYMÁS FELÉ. Nem a gyerek felé... egymás felé. Az a gyerek tervezetten szülessen. Olyan házasságba, ahol várják. Ha meg még nem házasok de a nő "véletlenül" terhes lett hogy megfogja a férfit, akkor meg vállalják be esküvő nélkül azt a babát. Max mondjuk szülés után házasodjanak. Akkor nem olyan feltűnő, hogy a gyerek miatt teszik.

2014. máj. 5. 14:35
 22/30 anonim ***** válasza:
73%
Ismerek ilyen parokat, az egyik valik a masodik gyerek utan, a masik teljesen boldogan el.
2014. máj. 5. 15:12
 23/30 anonim válasza:
100%

Szerintem aki feltesz egy ilyen kérdést, annak már eleve megvan a véleménye erről, csak magának sem meri bevallani. Akár így, akár úgy végződik a történet bizonyára nyomot hagy benne a további életében. Lehet, hogy még a megszületendő babában is kérdéseket fog felvetni annak idején.

Ugyanis mindennek megvan az ideje. Nem jó sem elsietni, sem elmulasztani .

2014. máj. 6. 09:52
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
Azt, hogy rendben van.
2014. máj. 8. 13:19
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most már egyiket se csináljátok vissza, ez a lényeg. Asszem. Ha kibírjátok együtt. Ha jó nektek együtt.
2014. máj. 9. 14:53
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ey nagyon vesztes helyzet. Megalázónak érezném, ha ezért vennének el, és még ennél is megalázóbb lenne, ha még ennek ellenére sem! No! Ezért védekezek én.
2014. máj. 9. 16:56
 27/30 anonim ***** válasza:
Eddigi. közel 88 évem alatt azt tapasztaltam, hogy ehhez ma már senkinek semmi köze. Ám az egyes korokban más és más volt erről a környezet és a közvélemény álláspontja.
2014. máj. 12. 00:17
 28/30 Mandy1408 ***** válasza:
Elég erős a gyanú, hogy csak a gyerek miatt akarja ezt, ez esetben egy elég rossz döntést hoztak. De hát az ő életük. Persze nem akarok rosszmájú lenni, lehet évek óta együtt vannak már, és elhatározták, hogy csak akkor lépik ezt meg, ha jön a gyerek... De valahogy inkább az előbbit érzem esélyesnek.
2014. máj. 12. 12:35
 29/30 anonim ***** válasza:
Én is olyan gyerek vagyok, akinek az anyukája 6 hónapos terhesen ment férjhez az apukámhoz... merthogy mikor megtudta, hogy terhes, (orvos mondta neki előtte, hogy neki sose lesz gyereke), akkor odaállt apa elé, hogy "most akkor elveszel, vagy mi lesz?". Elvette. Pár héten belül lesz az ezüstlakodalom...
2014. máj. 31. 18:15
 30/30 David82 ***** válasza:

14. válaszoló

"Akik igazán rosszindulatúak, azok mondhatják azt, hogy csak azért esett teherbe, hogy megfogja az embert."

Erre mondok egy történetet:

"Volt egy kolléganőm, aki mesélte, hogy egy vörös hajú ember udvarolt neki. Egyszer éppen egy áruházban sétált a nővérével, akinek pár hónapos babája volt. A gyermeknek vörös volt a haja. Egyszer csak megkérte a nővérét, hagy fogja egy kicsit a babát. Ahogy tartotta a kezében, váratlanul megjelent a vörös hajú ember. Meglátta a gyereket, kidülledt a szeme, sarkon fordult, és menten elviharzott. Azóta sem látták többet." Azt hitte, hogy az ő fia.

Ezért mondom, nem mindenki vesz el feleségül egy asszonyt, csak azért, mert terhes lett tőle.

2014. jún. 1. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!