Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki teherbe esik és a párja utána jegyzi el?
A nagymamáim, és anyukám is terhesen ment férjhez. Nagyon reméltem hogy én nem jutok erre a sorsra. Szerencsére van már védekezés a világon, szóval nem azért vettek el annak idején, mert teherbe estem.
2 ember ne azért házasodjon mert terhes a csaj, hanem mert szeretik egymást és el akarnak köteleződni EGYMÁS FELÉ. Nem a gyerek felé... egymás felé. Az a gyerek tervezetten szülessen. Olyan házasságba, ahol várják. Ha meg még nem házasok de a nő "véletlenül" terhes lett hogy megfogja a férfit, akkor meg vállalják be esküvő nélkül azt a babát. Max mondjuk szülés után házasodjanak. Akkor nem olyan feltűnő, hogy a gyerek miatt teszik.
Szerintem aki feltesz egy ilyen kérdést, annak már eleve megvan a véleménye erről, csak magának sem meri bevallani. Akár így, akár úgy végződik a történet bizonyára nyomot hagy benne a további életében. Lehet, hogy még a megszületendő babában is kérdéseket fog felvetni annak idején.
Ugyanis mindennek megvan az ideje. Nem jó sem elsietni, sem elmulasztani .
14. válaszoló
"Akik igazán rosszindulatúak, azok mondhatják azt, hogy csak azért esett teherbe, hogy megfogja az embert."
Erre mondok egy történetet:
"Volt egy kolléganőm, aki mesélte, hogy egy vörös hajú ember udvarolt neki. Egyszer éppen egy áruházban sétált a nővérével, akinek pár hónapos babája volt. A gyermeknek vörös volt a haja. Egyszer csak megkérte a nővérét, hagy fogja egy kicsit a babát. Ahogy tartotta a kezében, váratlanul megjelent a vörös hajú ember. Meglátta a gyereket, kidülledt a szeme, sarkon fordult, és menten elviharzott. Azóta sem látták többet." Azt hitte, hogy az ő fia.
Ezért mondom, nem mindenki vesz el feleségül egy asszonyt, csak azért, mert terhes lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!