Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki teherbe esik és a párja utána jegyzi el?

Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 20:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%
Ne csámcsogj más életén és máris boldogabb leszel, vagy irigy vagy?
2014. máj. 4. 21:13
 12/30 anonim ***** válasza:
68%
Őszinte szerelem. Áldás rátok! :)
2014. máj. 4. 21:22
 13/30 anonim ***** válasza:
86%
Semmi, elég gyakran megesik. A mi körünkben mi voltunk a csodabogarak, hogy gyerek még tervben sincs évekig, és mégis házasodunk. A családban szinte mindenki teherbeesés miatt lett eljegyezve (nem túl romantikus amúgy szerintem, ha konkrétan ez az ok).
2014. máj. 4. 21:27
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor meg fogja kapni az illető menyasszony, (vagy épp kibeszélik a háta mögött) hogy /csak azért akarja elvenni a pasija, mert terhes/ (egyébként ebben szerintem van valami, és ilyesmibe nem is mentem volna bele.) Emellett meg aki rendesen védekezik az nem lesz terhes.

Akik igazán rosszindulatúak azok azzal is megtalálhatják a nőt, hogy meg akarta fogni a pasit és ezért direkt esett teherbe.

Amúgy mindenkinek a magánügye, és mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Nekem mindegy. Házas vagyok 2,5 éve, de gyerekünk még nincs. Szóval nem érint.

2014. máj. 4. 21:32
 15/30 anonim ***** válasza:
70%
Nalunk eljegyzés volt, nemsoká gyerek, és ezért hamarabb házasodtunk, kis esküvő lett:) nem hiszem hogy ciki.
2014. máj. 4. 21:49
 16/30 anonim ***** válasza:

Mi 2012 ev eleje ota probalkoztunk babaval. Az ev kozepere sikerult teherbe esnem. Novemberben volt az 5.evfordulonk akkor jegyzett el. Kov.ev februarjaban meg lett a baba es tavaly nyar vegen hazasodtunk ossze. Senki nem hitte h azert vett el mert jott a gyerek :D

Aki meg igy is teszi mi kozom hozza? Nem az en eletem :-) mindenki ugy csinalja ahogy akarja es jonak latja. Mindenki a sajat eletevel foglalkozzon ne a maseval.

2014. máj. 4. 22:12
 17/30 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha az én életemben nem így történne, a máséhoz viszont semmi közöm.
2014. máj. 4. 23:49
 18/30 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ciki. Nyilván csak azért venné el a nőt, mert terhes, de ez mégis milyen gondolkodásra utal? Szerintem ez azt jelenti, hogy a közösségnek, vagy a rokonoknak stb. akarnak rongyot rázni, hogy ők már HÁZASOK. húha... Ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem házasodik meg csak azért, mer jönagyerek, tudják, hogy a papír nélkül is együtt élnek. Ugyanis a gyerek erősebb kötelék, mint a papir. Ennél már csak a nagyhasú menyasszony a cikibb fehér ruhában... jajj.
2014. máj. 5. 09:31
 19/30 anonim ***** válasza:
70%

Tudod, nálunk is úgy volt, hogy terhes lettem. Későbbre terveztük. Ettől függetlenül egymással képzeltük el a jövőnket, így a párom fogta magát és megkérte a kezem. Aztán meg elvett. Ennek már 6 éve. És minden a legnagyobb rendben.

Akkor most én rossz ember lennék?

2014. máj. 5. 12:32
 20/30 Knapp ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha te ejtettél teherbe valakit, csak ez miatt ne vedd el, persze ettől még gondoskodhatsz a gyerekről.

Ha téged ejtettek teherbe, kérdezd meg a fickót, hogy most hirtelen csak a baba miatt akar-e elvenni!

Ha egyik fél sem te vagy, akkor meg semmi közöd hozzá. :)

2014. máj. 5. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!