Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki teherbe esik és a párja utána jegyzi el?
Sokszor meg fogja kapni az illető menyasszony, (vagy épp kibeszélik a háta mögött) hogy /csak azért akarja elvenni a pasija, mert terhes/ (egyébként ebben szerintem van valami, és ilyesmibe nem is mentem volna bele.) Emellett meg aki rendesen védekezik az nem lesz terhes.
Akik igazán rosszindulatúak azok azzal is megtalálhatják a nőt, hogy meg akarta fogni a pasit és ezért direkt esett teherbe.
Amúgy mindenkinek a magánügye, és mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. Nekem mindegy. Házas vagyok 2,5 éve, de gyerekünk még nincs. Szóval nem érint.
Mi 2012 ev eleje ota probalkoztunk babaval. Az ev kozepere sikerult teherbe esnem. Novemberben volt az 5.evfordulonk akkor jegyzett el. Kov.ev februarjaban meg lett a baba es tavaly nyar vegen hazasodtunk ossze. Senki nem hitte h azert vett el mert jott a gyerek :D
Aki meg igy is teszi mi kozom hozza? Nem az en eletem :-) mindenki ugy csinalja ahogy akarja es jonak latja. Mindenki a sajat eletevel foglalkozzon ne a maseval.
Tudod, nálunk is úgy volt, hogy terhes lettem. Későbbre terveztük. Ettől függetlenül egymással képzeltük el a jövőnket, így a párom fogta magát és megkérte a kezem. Aztán meg elvett. Ennek már 6 éve. És minden a legnagyobb rendben.
Akkor most én rossz ember lennék?
Kedves kérdező!
Ha te ejtettél teherbe valakit, csak ez miatt ne vedd el, persze ettől még gondoskodhatsz a gyerekről.
Ha téged ejtettek teherbe, kérdezd meg a fickót, hogy most hirtelen csak a baba miatt akar-e elvenni!
Ha egyik fél sem te vagy, akkor meg semmi közöd hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!