Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mire vár 32 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vár 32 évesen?

Figyelt kérdés
Fiatalságomra hivatkozik ha szóba kerül a házasság,gyerekvállalás. 10 év van közöttünk, 2 éve együtt, dolgozunk mindketten, nincsen anyagi problémánk sem. Együtt élünk másfél éve,a családi házamban. Eddig mindig a párom hozta fel a gyerek témát, nagyon szeretne már, nekem egy volt a kikötésem: először esküvő, utána gyerekvállalás! Kiderült,hogy ő is így gondolja.:) Ha beszél a jövőről, mindig benne vagyok, el sem tudnánk képzelni egymás nélkül az életünket..de tényleg.. :) Mai napig mondja,hogy 30 évet várt rám és keresett, és milyen jó, hogy megtalált. Én nem fogok hisztizni neki, követelőzni, és erőltetni bármit is, hogy mikor jegyez már el stb.. mert utána nem fogom úgy érezni hogy szívből jövő a lánykérés. Én tényleg ráérnék ezekkel a dolgokkal,de nem akarom,hogy a párom 35-40 évesen legyen apuka. Kb fél éve lebukott, hogy nézegetett eljegyzési gyűrűket, azóta semmi változás nem történt. Pár hete beszéltük,hogy 33 évesen már apuka szeretne lenni, pedig idén lesz 33 éves. Egy esküvő megszervezése pedig nem 1-2 hét. Főleg,hogy min. egy évig jegyben járnánk. Csak tervezünk és tervezünk és tervezünk.. előrelépés pedig nincs. Mire vár még?
2014. máj. 3. 12:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
8%

Majd a kérdező eldönti mit kezd a férfival akivel együtt van.

Egyébként meg nem látom be milyen alapon jössz azzal, hogy beleugrottunk a házasságba, amikor nem ismersz sem minket, sem a kapcsolatunkat. Az meg hogy mások elválnak nem érdekel, mert leszarom a nyomorukat. Mi nem fogunk, mert az idő rövidségétől függetlenül megalapozott volt az érzelmi vonal és a kapcsolat is.

Az csak egy szám.... hogy mennyi idő után házasodtunk. Nem jelent semmit. Nem mindenki vár 4-5-8-10 éveket, mert minek? Mi így éreztük jónak és senkinek semmi joga ítélkezni, és hogy biztos elválunk. Csak mert az emberek egy része rosszul választott párt, nem elég kitartóak, megcsalják egymást stb...az még nem vonatkozik a mi házasságunkra. Ahogy sok másik házasságra sem. De azért köszi a rosszakaratot. Neked is hasonló jókat kívánnék, de nem süllyedek le a te szintedre, így nem teszem.

Elég jól megismertük egymást. Az együtt járásunk első évében is rengeteget voltunk együtt. kb 4-5 napot együtt hetente. Ilyenkor együtt is aludtunk. Nem csak randizgattunk.

És azóta éltünk át nehéz dolgokat. (nem hűtlenség, még mielőtt az jönne, az csak ott van ahol nincs szerelem) más dolgokról van szó. Olyan dologról is ami miatt jó páran már elváltak volna mert nem szereti eléggé a társát mindenki egy ilyen dologhoz. Ő mégis kitartott mellettem, mert nem tehetek arról a helyzetről ami van. Na meg engem akart első sorban...és az a másik dolog nem volt annyira fontos, hogy engem elveszítsen. Nem írom le mert nem tartozik rád mi az a dolog. És nem is hiszem hogy érdekel.

Megfontoltuk a házasságot, és azért házasodtunk mert ismerjük és szeretjük egymást. Ez nem változott a kapcsolatunk 4 éve alatt, és azóta sem amióta házasok vagyunk, és 20-50 év alatt sem fog.

Nincs belelátásod a dolgokba, szóval ne ítélkezz más emberek házasságáról.

2014. máj. 5. 20:49
 32/37 A kérdező kommentje:
Tènyleg szinte màr fantasztikus, hogy màs jobban tudja hogy mi mit èltūnk meg a kèt èv alatt, èn mèg fel sem nőttem... valòszìnű azèrt van velem 30+ fèrfi,mert annyira gyerekes vagyok. Kètsègbe esve ki ìrtam a kèrdèst, hogy ne csak a baràtaim vèlemènyèt hallgassam meg,hanem egy kivūlàllòèt is. De nem is èrtem mit vàrtam.. tisztelet a kivètelnek!! Itt mèg mindig az eljegyzèsen van a hangsùly, de màr eljutott x ember a gyerekig ès màr el is vàltam.. èn csak egy lèpèst vàrnèk arra, hogy velem kèpzeli el a jövőt, egyèrtelmű hogy nem 22 èvesen fogok neki szūlni! Egyèbkènt felhoztam neki a tèmàt ès megbeszèltūk a dolgokat. Nagyon szèpen köszönöm azoknak akik pròbàltak vigasztalni ès èsz èrveket adni,hogy mi mièrt van! :)
2014. máj. 5. 22:43
 33/37 anonim ***** válasza:
90%

"valòszìnű azèrt van velem 30+ fèrfi,mert annyira gyerekes vagyok."

Igen, általában a következő indok szokott lenni:

- buta, naiv kislány kell neki (átverni)

- buta, naiv kislány kell neki (mert ő még 30 évesen maga is ezt az értelmi színvonalat képviseli)

- buta, naiv kislány kell neki (mert annyira ronda/béna/idétlen/egyéb, hogy a saját korosztályában képtelen érvényesülni)

- a nő 10 évvel fiatalabb létére agyilag mégis érettebb a 30 éves palijánál, ami viszont azt jelenti, hogy a másik igencsak visszamaradott szellemileg.

Másképp nem működik ez :)

2014. máj. 5. 22:50
 34/37 A kérdező kommentje:
Azta!!! Hogy te mennyire èrtessz hozzà, hogy ez hogyan működik! :) Azt is kielemezted,hogy melletted marad-e valaki, amikor ennyire taplò vagy?
2014. máj. 6. 07:25
 35/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, sok itt a szöveg. Minden helyzet más és más, semmire nem mész a "én így, meg úgy" szövegekkel. Ajánlom, térj vissza a #9-re. Nem vagy kislány, felnőtt nő vagy, és szeretitek egymást. Nem kell kóstolgatni egymást még évekig, ez nem igaz.
2014. máj. 6. 08:01
 36/37 anonim ***** válasza:
34: csak hogy lesüllyedjek a színvonaladra, kérdező... nekem nem kellett aggódnom a kapcsolatomban, hogy el akar-e venni a jelenlegi férjem...
2014. máj. 6. 17:46
 37/37 anonim válasza:
És mi van ha egy jó pillanatra vár, egy különleges helyszín, nyaralás stb. Szerintem ne légy besózva, ha nézegette biztos már kialakult a fejében. és ne számolgass :)
2014. máj. 7. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!