Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vár 32 évesen?
Majd a kérdező eldönti mit kezd a férfival akivel együtt van.
Egyébként meg nem látom be milyen alapon jössz azzal, hogy beleugrottunk a házasságba, amikor nem ismersz sem minket, sem a kapcsolatunkat. Az meg hogy mások elválnak nem érdekel, mert leszarom a nyomorukat. Mi nem fogunk, mert az idő rövidségétől függetlenül megalapozott volt az érzelmi vonal és a kapcsolat is.
Az csak egy szám.... hogy mennyi idő után házasodtunk. Nem jelent semmit. Nem mindenki vár 4-5-8-10 éveket, mert minek? Mi így éreztük jónak és senkinek semmi joga ítélkezni, és hogy biztos elválunk. Csak mert az emberek egy része rosszul választott párt, nem elég kitartóak, megcsalják egymást stb...az még nem vonatkozik a mi házasságunkra. Ahogy sok másik házasságra sem. De azért köszi a rosszakaratot. Neked is hasonló jókat kívánnék, de nem süllyedek le a te szintedre, így nem teszem.
Elég jól megismertük egymást. Az együtt járásunk első évében is rengeteget voltunk együtt. kb 4-5 napot együtt hetente. Ilyenkor együtt is aludtunk. Nem csak randizgattunk.
És azóta éltünk át nehéz dolgokat. (nem hűtlenség, még mielőtt az jönne, az csak ott van ahol nincs szerelem) más dolgokról van szó. Olyan dologról is ami miatt jó páran már elváltak volna mert nem szereti eléggé a társát mindenki egy ilyen dologhoz. Ő mégis kitartott mellettem, mert nem tehetek arról a helyzetről ami van. Na meg engem akart első sorban...és az a másik dolog nem volt annyira fontos, hogy engem elveszítsen. Nem írom le mert nem tartozik rád mi az a dolog. És nem is hiszem hogy érdekel.
Megfontoltuk a házasságot, és azért házasodtunk mert ismerjük és szeretjük egymást. Ez nem változott a kapcsolatunk 4 éve alatt, és azóta sem amióta házasok vagyunk, és 20-50 év alatt sem fog.
Nincs belelátásod a dolgokba, szóval ne ítélkezz más emberek házasságáról.
"valòszìnű azèrt van velem 30+ fèrfi,mert annyira gyerekes vagyok."
Igen, általában a következő indok szokott lenni:
- buta, naiv kislány kell neki (átverni)
- buta, naiv kislány kell neki (mert ő még 30 évesen maga is ezt az értelmi színvonalat képviseli)
- buta, naiv kislány kell neki (mert annyira ronda/béna/idétlen/egyéb, hogy a saját korosztályában képtelen érvényesülni)
- a nő 10 évvel fiatalabb létére agyilag mégis érettebb a 30 éves palijánál, ami viszont azt jelenti, hogy a másik igencsak visszamaradott szellemileg.
Másképp nem működik ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!