Mióma 27 évesen, mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Két kisfiam van 1 és 4 évesek, mindkettő normál hüvelyi szüléssel jött a világra. Nemrég egy hasi Uh-n vették észre, hohy van egy 42X45 mm-es miómám. Januárban voltam utoljára nődokinál, mert két hónapig nem jött meg a menstruációm, de akkor azt mondta az orvos, hogy minden ok. Most megyek hozzá megint, de csak két hét múlva kaptam időpontot hozzá.
Mit tudnak csinálni a miómával?
2014. ápr. 28. 16:54
1/2 anonim válasza:
nekem is volt miomam ugy 7 eve megmutottek es kivettek.utana ha nehezen is de sikerult meg egyszer teherbe esnem.nekem is volt mar ket gyerekem.
2/2 anonim válasza:
1.Kiveszik,2.nem nyulnak hozza,mig nem nagyobb,3.megprobalod elmulasztani,4.elsorvasztjak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!