Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak durvább lesz? 10...

Ez csak durvább lesz? 10 hósan, egy évesen mire számithatok?

Figyelt kérdés
Olyan anyukákat kérdeznék főleg, akik kb igy voltak öthósukkal már , mint én: 5 hó előtt egész jól eljátszott egyedül is a fiam néha fél órákra, nyugodt bébi volt, mindig vidám. Aztán jött a fogzás, kibujt kettő, azóta egész nap nyűgös, egyáltalán nincs el egyedül, szinte semmi játék nem érdekli, még ugy sem ha együtt játszunk, állandóan ölben lenne. Én eröltetem hogy földön, ágyon., szőnyegén játszunk, de folyamatos a nemtetszés. Ha babakcsizunk két órát is elvan benne, persze a kengurut is imádja, de ez egész nap igy nem mehet. Én meg sirni nem hagyom, egy hója próbálom az egyedüli kicsi játékra visszaállitani, de ha kimegyek egy perc és sír. Az olyan anyuk, akik ugyanigy voltak hathósan, a babusuk azóta már kuszik, megy , szóval idősebb, javult a helyzet vagy csak rosszabb lett? Készitsetek fel légyszi hogy mire számithatok, azt fogom elfogadni.
2009. ápr. 17. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden baba más, senki nem fogja tudni megmondani mi lesz nálatok. Egy gyerek nem akar soha egyedül lenni ez így normális. Az sem igaz, hogy, ha sokat van ölben, attól nem fog bizonyos mozgásokat megtanulni. Én mindig kielégítettem az igényeit, ettől kiegyensúlyozott a babám. Már néha eljátszik egyedül, de ha új foga jön semmi nem jó. Előbb uróbb kinn lesz az összes fog, majd lesz más "probléma". 14 hós kislány anyukája
2009. ápr. 17. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, én szerencsés voltam, semmi baja nem volt fogzáskor. Csak számoltam a fogacskákat, hogy hoppá, egy meg mégegy. De sajnos el lett kapatva enélkül is... Szóval most már azt mondom, semmi baja nem lesz ha kicsit hagyjuk sírni. A fiam 5 éves koráíg nem aludta végíg az éjszakát, mert eleinte minden neszre rohantam... A következő bébi kiságylakó lesz, mert mégegyszer nem csinálom végíg az állandó éjszakázást...
2009. ápr. 17. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanebben a cipőben járok, 5,5 hónapos a kisfiam, és eddig egész ügyesen játszott egyedül is a járókában...Nem hosszú ideig, de jól elvolt. Most ha leteszem, két perc és üvölt :(

Még csak oldalra fordul, hasra és vissza csak egyszer- kétszer sikerült...Én nyüstölöm szegényt,próbálom játékokkal felhívni a figyelmét, lekötni, de ez mostanában nem jön össze:(

Remélem ez csak átmeneti...

2009. ápr. 17. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt és van időszaka amikor eljátszik egyedül, de vannak napok amikor csak az a jó ha én is ott vagyok. 5,5 hónapos volt mikor kijött az alsó két foga, észre se vettük, csak az volt fura, hogy az addig alig alvó gyerekem szinte egész nap alszik. Jó gyorsan ki is jöttek 10 nap különbséggel. Akkor kezdett el mászni is és ülni is, de szegény, ha vmi kimozdította a biztonságából eldőlt, elesett és akkor keservesen sírt. Aztán 6 hónapos volt mikor felállt, akkor mindig állni akart,még a fürdőkádban is, előszedtük a járókát, egy ideig jó volt. De 7 hónaposan, ha nem látott üvöltött. Akkor elraktuk a járókát mert nem fért el, állandóan mászni akart. Aztán elkezdett a bútorokba kapaszkodva menni, akkor megint csetlett botlott és persze üvöltött, ha vmit nem ért el. Akkor kezdődött csak igazán az anyás korszak, de nagyon durván, ha éjszaka felkelt és az apja ment be, mert én még nem tértem magamhoz, addig üvöltött a kezében míg oda nem mentem. A kajáját úgy kellett csinálnom, hogy közben fogom, gondolhatod az akkor 8-9 kg-os gyerek:) Aztán 8 hónaposan rájött, ha fogjuk az egyik kezét mehet amerre lát. Ez ment 1 hónapon keresztül, na meg hogy "csak az anya" De jól eljátszogatott napközben már egyedül is, vagy "segített" ha főztem, mostam, na meg imádja a porsívót, végig sikongat míg le nem áll:) Mára már 9,5 hónapos, még mindig anyás, de imádja a gyerekeket és elég jól eljátszanak egymás mellett. Aztán már egy hete egyedül megy és szinte soha nem esik el. Szóval, úgy érzem a nehezén túl vagyok. Ja az kimaradt,hogy 8 hónaposan jöttek ki a felső fogai, na azt is nagyon megszenvedte, de akkor még evett. Most jött ki 1 hete az 5. foga és 1 hétig nem volt hajlandó ebédelni.

Szóval szerintem nálatok is ahogy nő, egyre jobb lesz. Minél ügyesebb és okosabb, annál inkább eljátszik egyedül is, de a legjobb mindig az lesz nekik, ha együtt játszotok:)

2009. ápr. 17. 10:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Jaj, köszi a választ, valami ilyesmiben reménykedtem:))))
2009. ápr. 17. 12:47
 6/6 A kérdező kommentje:
4,5 éves, a helyzet változatlan:) a csüngés megmaradt:) komolyan!
2013. máj. 30. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!