Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » 1,5 évesen elkezdte a wc-t,...

1,5 évesen elkezdte a wc-t, akkor mire lehet számolni?

Figyelt kérdés

Kisebbik lanyom 1,5 eves, es a minap oda ment a nagytesojahoz a wc-hezkéri. es mutatta hogy kaka. Raültettem, had gyakorolja a wc-n ülest, es bele kakilt. Azota többször megtette ezt. Nem mindig, es csak akkor ültetem ra ha ö keri. De nagy a hajlandosag benne, söt elvezi.

Volt akinek igy amgatol ennyi idösen elkezdte?

Mikorra lett napközben szoba tiszta?

2014. febr. 11. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Kisfiam 1,5 évesen bilizett.Kicsit korábban elkezdtem ráültetni,csak hogy szokja, nem tiltakozott,sőt a napi rutin része lett a reggeli bilizés.

igazából annyi előnye volt,hogy 1,5-2 éves korába pelusba már szinte egyáltalán nem kakilt,csak reggelente bilibe,de szobatiszta csak 2,5 évesen lett,akkor viszont szinte egyik napról a másikra.

2014. febr. 11. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Kisfiam is kb. másfél évesen kezdte ugyanígy a WC-n, most 2 év 3 hónapos, és még mindig csak ennyi van, hogy ráül, néha kakil bele (olyan 70%-ban kb.), minden más a pelusba, szóval még egyáltalán nem tűnik úgy mintha szobatiszta akarna lenni. Viszont én ennek is örülök, annyival is kevesebb pelus fogy :). (Mondjuk nem nagy mennyiség a megtakarítás, kb. napi 4 helyett csak 3 :) ).

Nem is szól, csak akkor mikor már a pelusban van a kaka, nagy ritkán előtte.

2014. febr. 11. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
1,5 éves kora óta csak bilibe/wc-be kakál - magától kezdte. 2 éves múlt, de a pisi 50%-a még biztosan a pelusba megy. Szerintem arra nincs ideje, hogy mindig leüljön.
2014. febr. 25. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!