A kasszás munka mennyire jár nagy felelősséggel? Aki elkezdte az elején voltak bakik? A könyvesboltok kasszáiban (pl Libri), a gép megmondja mennyit kell visszaadnom vagy nekem kell majd számolni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 11:37
1/3 anonim válasza:
Aki pénzel dolgozik az mindig számíthat bakikra..na de egy könyvesbolt más. Én pl. pultos vagyok és nekem teljesen más mert elég nagy a forgalom sok a vendég és ha az ember fáradt elszámolhatja magát könnyen... Boltban még nem dolgoztam de a pultosok munkája nem a legjobb..engem lehúzott a főnök mivel délután voltunk nyitva és ő délelőtt bemászkált.. Bármikor elvehetett a kasszából és mondhatta hogy én hagytam ott rosszul a váltót, vagy vihetett el az italkészletből is..ezért nincs most munkám. :S Azt hogy a pénztárgép kiírja e, hogy mennyit kell visszaadnod azt nem tudom...attól függ milyen gép. De ha nem írná ki akkor sem lennél nagy bajban, nem olyan bonyolult visszaadni :)
2/3 A kérdező kommentje:
Érintőképernyős elvileg.
De itt is van nagy forgalom mert 3 kasszás van.
Csak kicsit félek belevágni. De majd csak sikerül, ha nem akkor passz, megyek máshová.
2011. márc. 2. 17:13
3/3 anonim válasza:
Akkor sztem kiírja mennyit kell visszaadnod... nem kell félni szerintem ügyes leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!