Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mire vár 32 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vár 32 évesen?

Figyelt kérdés
Fiatalságomra hivatkozik ha szóba kerül a házasság,gyerekvállalás. 10 év van közöttünk, 2 éve együtt, dolgozunk mindketten, nincsen anyagi problémánk sem. Együtt élünk másfél éve,a családi házamban. Eddig mindig a párom hozta fel a gyerek témát, nagyon szeretne már, nekem egy volt a kikötésem: először esküvő, utána gyerekvállalás! Kiderült,hogy ő is így gondolja.:) Ha beszél a jövőről, mindig benne vagyok, el sem tudnánk képzelni egymás nélkül az életünket..de tényleg.. :) Mai napig mondja,hogy 30 évet várt rám és keresett, és milyen jó, hogy megtalált. Én nem fogok hisztizni neki, követelőzni, és erőltetni bármit is, hogy mikor jegyez már el stb.. mert utána nem fogom úgy érezni hogy szívből jövő a lánykérés. Én tényleg ráérnék ezekkel a dolgokkal,de nem akarom,hogy a párom 35-40 évesen legyen apuka. Kb fél éve lebukott, hogy nézegetett eljegyzési gyűrűket, azóta semmi változás nem történt. Pár hete beszéltük,hogy 33 évesen már apuka szeretne lenni, pedig idén lesz 33 éves. Egy esküvő megszervezése pedig nem 1-2 hét. Főleg,hogy min. egy évig jegyben járnánk. Csak tervezünk és tervezünk és tervezünk.. előrelépés pedig nincs. Mire vár még?
2014. máj. 3. 12:19
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%

Ezt kérdezd meg tőle... :)

Szerintem elég bizonytalan, félénk, ezért nem mer lépni...

2014. máj. 3. 12:30
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megérj. 10 év különbségnek igen sok. Különben meg honnan a retekből tudnánk?
2014. máj. 3. 12:32
 3/37 anonim ***** válasza:
39%
Valószínűleg arra vár, hogy teherbe essél. Innentől már egyszerű lesz megszervezni az esküvőtöket, mert lesz miért. Addig meg csak szépen eléldegéltek, mert nincs ami ösztönözzön a döntésre.
2014. máj. 3. 12:33
 4/37 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy nem szeretném felhozni sem a témát,mert utána megkéri a kezem és nem fogom őszintének érezni. Ezek a jellemzők pedig pont nem rá illenek..
2014. máj. 3. 12:34
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnéd felhozni neki a témát, akkor mi lesz így szerinted...?
2014. máj. 3. 12:34
 6/37 anonim ***** válasza:
26%
...amikor te 40 leszel,ő meg már 50.Gondolj bele először!
2014. máj. 3. 12:41
 7/37 A kérdező kommentje:
belegondoltam, és? :)
2014. máj. 3. 12:43
 8/37 anonim ***** válasza:
54%

Légy őszinte magadhoz! Egyáltalán akarsz te férjhez menni és gyereket szülni már most, vagy még akarsz vagy 10 évet várni? Szerintem mindenféle kibúvót keresel, hogy ne kelljen hozzámenni: szívből jövő lánykérés, hosszú jegyesség, majd utána gyerek, stb.

Neked ez így pont kényelmes, neki is. És vártok a sült galambra.

A párod meg hirtelen rádöbben, hogy ő aztán nem hosszú jegyességet, hanem gyereket akar, és talál valakit, aki nem az elveihez, hanem őhozzá fog ragaszkodni.

Te pedig majd fogsz találni egy olyan párt, akivel nem a langyos libf*sban üldögélsz, hanem, a szerelemtől eszedet vesztve ugrasz bele dolgokba.Volt már ilyen a világtörténelemben, nem is egy...

2014. máj. 3. 12:53
 9/37 anonim ***** válasza:
97%
...és mit vársz itt tőlünk? szerintem is szeretitek egymást, ő tétova, ilyenkor azt kell mondani: megyünk esküvőre bejelentkezni, gyerünk. +Két tanú és kész (a tétova férfiak rühellik a turbós ceremóniát, felejtsd el a parádés esküvőt)
2014. máj. 3. 12:54
 10/37 anonim ***** válasza:
71%
Valoszinuleg jobbra var....
2014. máj. 3. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!