Mire jó a játék? Miért jó játszani még 50 évesen is? (lent)
Nekem az a "problémám" hogy totál a játék ellen vagyok. Tök mindegy, hogy lego, vagy Counter Strike.... Teljesen mindegy, hogy facebook ültetés, vagy hülyeségből megszívatom a haverom, akár activity....
A játék ellen vagyok minden féle formában!
Kiskoromban sem nagyon játszottam, de utoljára talán 10 évesen!
Maximum... az agy kikapcsolódása... de erre más is jó.
A játék egy igazi időpocsékolás, akkor már inkább olvasok ha ki akarok kapcsolódni, az még hasznos is!
Saját véleményetekre, gondolataitokra, tapasztalataitokra, olvasott tudásotokra kíváncsi vagyok!
Még 1 dolgot így hozzáfűznék:
Csapatjátékban kell részt venni ideges leszek, kihagyom.
Amúgy sem szeretem az embereket, nem vagyok értük oda és nem szeretek másokkal összefogni. Magamra támaszkodom és magamnak élek, ez boldogít!
Bármilyen játékban részt kell vennem, ideges leszek, és utálom, legszívesebben világgá futnék.
Helló!
én sem vagyok oda a játékért minden formájában. Például zombikra vadászni a számítógépen, meg hasonlók.
De van, amikor a játék fejleszt mind szellemileg, mind fizikailag. Például kvízjáték. Sokat lehet tanulni belőle, amellett, hogy kikapcsolódás. Illetve az agynak nem kikapcsolódás. :-)
Vagy az asztalitenisz. Szuper játék, amit párosan csinálhatsz valakivel, és miközben megmozgat, még örömet is okoz.
Szóval nekem így nehéz egyértelműen csak a játék mellett vagy ellen lenni.
Én szeretek játszani még 30 évesen is, activity, kártyázás jó hangulatot csinál egy házibuliban is.
Egyedül pedig angry birds-özni szeretek.
De gyerekekkel szeretek nagyon legozni és mindenféle társasozni is :)
Ettől függetlenül szoktam olvasni is és még nagyon sok minden van, amit szeretek kikapcsolódásként csinálni, színház, hangverseny, kirándulás.
Szerintem az a jó, ha az ember sok mindent szeret csinálni akár egyedül, akár társasággal és nem kizárólag egy dolog van, ami leköti, kikapcsolja, felvidítja.
Köszönöm a válaszokat amúgy!
19:24-esnek: Megértelek és igazad van, van amiből lehet tanulni, de az ilyen ölős, véres, zombis, fegyveres, gyilkolós.... hülyeségektől agyfrászt kapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!