Mire jó a játék? Miért jó játszani még 50 évesen is? (lent)
Nekem az a "problémám" hogy totál a játék ellen vagyok. Tök mindegy, hogy lego, vagy Counter Strike.... Teljesen mindegy, hogy facebook ültetés, vagy hülyeségből megszívatom a haverom, akár activity....
A játék ellen vagyok minden féle formában!
Kiskoromban sem nagyon játszottam, de utoljára talán 10 évesen!
Maximum... az agy kikapcsolódása... de erre más is jó.
A játék egy igazi időpocsékolás, akkor már inkább olvasok ha ki akarok kapcsolódni, az még hasznos is!
Saját véleményetekre, gondolataitokra, tapasztalataitokra, olvasott tudásotokra kíváncsi vagyok!
Tehát szerinted a másfél-két éves gyerek elé rakjanak le egy könyvet, amiből elolvashatja, hogy működik a szem-kéz koordináció?
A játék evolúciós lényege az, hogy az egyed úgy tanul meg létfontosságú dolgokat (ha hiszitek, ha nem, még a zombis-gyilkolós játékoknak is vannak pozitív hatásai, pl. a reflexek és a csapatmunka iránti érzék fejlesztése), hogy közben szórakozik is (ez az ún. pozitív visszacsatolás). Ennek a mesterséges verziója pl. a csapatépítő tréning, ahol a játékon keresztül egy munkacsapat összeszokik, kiismerik egymást, és hatékonyabban tudnak feladatokat ellátni.
A játékban fontos azonban, hogy a haszon és a befektetett idő arányban legyen - ezért kisebb a hatékonysága a számítógépes játékoknak, mivel az ember ott csak közvetve éli meg az eseményt.
Nem, nem szoktam bulizni se semmi ilyesmi. Soha nem is voltam még!
Nem nagyon szoktam kikapcoslódni, max pihenek itthon vagy kitalálok valamit. Max. 1-2 emberrel néha elmegyünk sétálni, évi 1 mozi vagy annyi se és kész. Nem járok sehová kb.
Párom sincs, de nem is akarok egy jó pár évig!
Suliba járok, tanulok ott, néha itthon is.
Tv-zek, gondolkodom, olvasgatok, takarítok, rendezgetek, szerveszkedek. Kb ennyi
Ilyet nem gyakran mondom, mert a hobbijaim többsége csendes, békés dolog, de te nekem nagyon élettelennek tűnsz. Nem szeretsz játszani, sem kimozdulni, sem semmit. Nem gonoszságból, de nem lehet, hogy van valami betegséged/problémád?
Az meg szimpla baromság, hogy ellene vagy. Maximum te személy szerint nem szereted a játékokat. Hogy te ellene vagy, az szerintem őszintén nem érdekel egy olyan embert sem, aki szeret játszani.
Nem vagyok beteg és nincsenek problémáim!
Nem tudom h. élettelen vagyok-e, de én ilyen csendes, magamnak való ember vagyok.
Amúgy rengeteg minden érdekel és sok tervem van.
Érdekel a csillagászat, informatika, kreatív szakmák, horoszkóp, emberi kapcsolatok, tornák, sportok, az élet, a természet, a fizika, a matek, a szórakoztató elektronika, a lakberendezés, a dekorálás, de rajz, a festés, a művészet, az épületek, a városok sbtstbstb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!