Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mire vár 32 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vár 32 évesen?

Figyelt kérdés
Fiatalságomra hivatkozik ha szóba kerül a házasság,gyerekvállalás. 10 év van közöttünk, 2 éve együtt, dolgozunk mindketten, nincsen anyagi problémánk sem. Együtt élünk másfél éve,a családi házamban. Eddig mindig a párom hozta fel a gyerek témát, nagyon szeretne már, nekem egy volt a kikötésem: először esküvő, utána gyerekvállalás! Kiderült,hogy ő is így gondolja.:) Ha beszél a jövőről, mindig benne vagyok, el sem tudnánk képzelni egymás nélkül az életünket..de tényleg.. :) Mai napig mondja,hogy 30 évet várt rám és keresett, és milyen jó, hogy megtalált. Én nem fogok hisztizni neki, követelőzni, és erőltetni bármit is, hogy mikor jegyez már el stb.. mert utána nem fogom úgy érezni hogy szívből jövő a lánykérés. Én tényleg ráérnék ezekkel a dolgokkal,de nem akarom,hogy a párom 35-40 évesen legyen apuka. Kb fél éve lebukott, hogy nézegetett eljegyzési gyűrűket, azóta semmi változás nem történt. Pár hete beszéltük,hogy 33 évesen már apuka szeretne lenni, pedig idén lesz 33 éves. Egy esküvő megszervezése pedig nem 1-2 hét. Főleg,hogy min. egy évig jegyben járnánk. Csak tervezünk és tervezünk és tervezünk.. előrelépés pedig nincs. Mire vár még?
2014. máj. 3. 12:19
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Én keresek kibúvót?? :D szerinted akkor írtam volna ide?
2014. máj. 3. 13:02
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez is egy kibúvó, hogy döntés helyett közvélemény kutatást tartasz! Ő már megmondta, hogy idén gyereket akar! Milyen kinyilatkoztatásra vársz? Még teherbe is essen helyetted!

Vagy lehet, hogy már van egy másik barátnője,aki az idén megszüli a gyerekét?

2014. máj. 3. 13:13
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Köztünk is 10 év van párommal. Eljegyzás megvolt, baba úton van, sajnos, vagy nem sajnos az esküvő kimaradt, de majd pótoljuk :)
2014. máj. 3. 13:15
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

lehet kényelmes

ha ő így boldog, nincs mi motiválja

2014. máj. 3. 13:48
 15/37 anonim ***** válasza:
81%
"Pár hete beszéltük,hogy 33 évesen már apuka szeretne lenni, pedig idén lesz 33 éves." Ha utánaszámoltok, akkor ez már nem teljesíthető kívánság. (Kivéve, ha már terhes lennél...) Az az érzésem, hogy a párod nem akarja "a papírt", az okát nyilván nem ismerem. Ha kényszer hatása alatt kellene megkérnie téged, az elég rossz alapja lenne egy házasságnak. Három lehetőség van: 1. Vársz, amíg megkérdez, akárhány évig tart. 2. Nem házasodtok, de lesz egy gyönyürű gyermeketek, aki a Te neved viseli. 3. Döntés elé állítod, "vagy házasságlevél vagy elköltözés" Valamilyen oka lehet, hogy fél a házasságkötéstől. Jó lenne mindkettőtöknek, ha erről őszintén beszélne.
2014. máj. 3. 14:06
 16/37 anonim ***** válasza:
35%

Én egyet megjegyeztem ebben az életben. A nők szavakkal foghatóak. Egy pasi tudja ha azt mondja a nőnek amit hallani akar akkor nyert ügye van. Van egy tanácsom Neked ha elfogadod, ne várd görcsösen azt a gyűrűt, ha úgy érzitek szeretitek egymást, együtt lehettek anélkül is! Nem egy flancos esküvővel vagy papírral lesztek mindig egymáséi :)

Legyetek továbbra is boldogok!

2014. máj. 3. 14:16
 17/37 anonim ***** válasza:
74%

Most már ne várj többet.Készen álltoka házasságra,a gyermekvállalásra is. Muszáj lesz felhoznod a témát.

Ha nem is az eljegyzést,de legalább annyit mondj neki, hogy nagyon szeretnéd,ha idén megfoganna egy baba.Lehet ebből már szót ért :)

2014. máj. 3. 15:03
 18/37 Bence_ ***** válasza:
100%

Milyen kapcsolat ahol nem hozol fel témát?

Együtt akartok élni, családot szeretnétek.

Gyereknek is hazudozni fogsz, azt is majd manipulálod?

Te sem vagy vele őszinte akkor mitől várod, hogy a másik az legyen?

2014. máj. 3. 16:03
 19/37 anonim ***** válasza:
81%
Egónyalogattatás - megint: a nő (lány) azt szereti a férfiban, hogy szerelmes belé. A nő saját magába szerelmes. Ösztönszintű a dolog, nem róható fel sajnos, de szánom erősen a jelenséget, s művelőiket.
2014. máj. 3. 16:32
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Na valóban el akarna venni, akkor már elvett volna feleségül. Viszont az van, hogy még meg se kért.... szóval szerintem nem akar elköteleződni melletted.
2014. máj. 3. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!