Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagy a korkulombseg! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkulombseg! Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Szoval van egy baratom aki 22 evvel idosebb nalam! Nagyon nagyon szeretem es O is engem! Feladott ertem mindent a csaladjat a munkajat szoval tenyleg mindent! Naponta millioszor mondja h szeret na meg persze latszik is rajta ahogy banik velem! A mult heten megkerte a kezem! Nagyon megijedtem! Gondolhattam h ez lessz belole! De tenyleg megijedtem, most keztem el felni a korkulombsegtol! Nagyon szeretem meg feladta ertem az eddigi eletet! Mit csinaljak???? Segitsetek!
2014. ápr. 10. 14:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves meme22 semmi gond! En is igy reagaltam volna!

Igen beszeltunk a gyermekvallalasro de ezt kesobbre tettuk mert en meg nem akarok gyereket! O szeretne de en meg nem akarom annyira lekotni magam! Meg szeretnek elni! Utazasra gondolok meg hasonlo eggyutt a parommal! Eggyet ertunk mindenben! Persze szoktunk vitatkozni! De ki nem?

2014. ápr. 10. 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Honnan szarmazik?
2014. ápr. 10. 17:44
 13/18 anonim ***** válasza:
1es vagyok, én is azt hittem a feleségét + gyerekeit hagyta ott a párod.:) így már azért barátibb a dolog.:))) ne félj a korkülönbségtől, nincs miért mert ahogy látom azt írtad hasonlóan gondolkodtok. egy veled egykorúval is szétmehetnétek bármikor nem csak egy ennyivel idősebbel, de ugyanúgy le is élhetitek az életeteket mindkét esetben.
2014. ápr. 10. 18:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Engem azért érdekel, hogy dolgozik e és mit, mert lehet, hogy nem miattad hagyta ott a melóját, hanem a melója hozta Mo-ra és akkor már jól jön neki, ha ismer valakit igen jól. Csak féltelek ismeretlenül is.

Pedig magával a korkülönbséggel nem igazán lenne problémám, de legtöbbször azért csak gonddá válik ez később, ha nem is minden esetben.

Jól gondold meg, mit miért tesz, hogy volt a sorrend, valóban ismered e, vagy csak rózsaszinköd időszak van.

Ne kapkodd el döntésed ! És mit mondtál a kézkérésre ?

Nem kell elkapkodnod, ha türelmes, és valóban szeret, meg kell értsen téged, hogy időt kérsz. Ha siettet az ő kora miatt, akkor máris van egy nézeteltérés.

2014. ápr. 10. 20:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Még valami. És nehogy összezavarodj, és azért szeresd mégjobban, mert feladta érted (szerinted) eddigi életét !!

Ha megijedtél, máris legalább magadban nem vagy biztos úgy érzem, tehát nyugi van, és magadért tegyél dolgokat ne érte egyelőre !

2014. ápr. 10. 20:32
 16/18 A kérdező kommentje:

Nėmet a párom! Hogy a munkaja miatt jott volna ide nem hiszem van penze! Mielott mindenki felreertene nem a penze miatt vagyok vele! En is dolgozom van sajat penzem!

Nagyon koszonom mindenkinek h aggodik ertem!

Az eljegyzesre pedig azt mondtam h varjunk vele! Nem haragudott! Megertette!

2014. ápr. 11. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
szia. gondoltam írok. a párom és köztem is majd 20 év van. meló helyen ismertük meg egymást. mikor megtudtam mennyi idős kicsit ledöbbentem minimum 5 évet letagadhat :) mint külsőre mint felfogásilag. lassan 3 éve vagyunk együtt, 22hetes terhes vagyok és egy hónapon belül házasodunk. gyerek előtt is gondolkodtunk a házasságon meg is vette a gyűrűket csak a párom várta a tökéletes pillanatot, de így a baba miatt kicsit megsűrgettük. mondhatni egy húron pendülünk, bár én inkább lustább vagyok, ő meg a kalandor és kicsit kreatívabb. :) első baba és házasság mindkettőnknek. nem észlelhető a kor különbség. a családjaink elfogadták a másikat, befogadtak minket és szeretnek. tehát...te mennyi idős vagy kérdező? én 20 éves voltam +/- 2-3hónap mikor megismertem, azonnal megtetszett...senki nem szólt bele mit teszünk.
2014. ápr. 12. 22:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Gratulalok kedves utolso a babahoz es az eskuvohoz is! En most 21 eves vagyok!
2014. ápr. 13. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!