Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a gyűrű kövét! Mit csináljak?
A polc tetejére (egy cipős dobozba beraktam a gyűrűt), hogy biztos ne találja meg. Néha, néha ellenőriztem a gyűrűt, gondolom addig nézegettem, amíg ki nem esett a kő, amit csak most vettem észre. Biztos az utolsó ellenőrzéskor(reggel) eshetett ki. A kő se a dobozba, se alatta, mellette, se a polcon,...
Nagyon be vagyok sz@rva, mert vasárnapra meg kellene csináltatni.
Az aranyműveshez nem bírom elvinni, mert csináltattam a követ, amit két hétig csináltak, teljesen egyedi darab az egész gyűrű.
De azért holnap bemegyek, hátha lesz valami belőle.
Mit csináljak? És ha nem lesz benne kő?
kő nélkül ne adj neki gyűrűt, milyen ciki már....
amikor nincs otthon, menj végig a lakáson egy porszívóval de úgy, hogy a csövére húzol egy nejlon harisnyát - így nem szívja be a kis követ, de megtalálod (ha a földön van)
Kösz ez jó ötlet.
Étteremben akarom megkérni, szóval oda azért kell gyűrű.
Remélem nem kell másik.
Akkor keresem a követ, holnap rohanok az ékszerészhez. Mondjuk rá a papírokat megnézni eszembe se jutott.
Csak attól félek nem bírnak vasárnapig új követ csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!