Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elvesztettem a gyűrű kövét!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a gyűrű kövét! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A polc tetejére (egy cipős dobozba beraktam a gyűrűt), hogy biztos ne találja meg. Néha, néha ellenőriztem a gyűrűt, gondolom addig nézegettem, amíg ki nem esett a kő, amit csak most vettem észre. Biztos az utolsó ellenőrzéskor(reggel) eshetett ki. A kő se a dobozba, se alatta, mellette, se a polcon,...

Nagyon be vagyok sz@rva, mert vasárnapra meg kellene csináltatni.

Az aranyműveshez nem bírom elvinni, mert csináltattam a követ, amit két hétig csináltak, teljesen egyedi darab az egész gyűrű.

De azért holnap bemegyek, hátha lesz valami belőle.

Mit csináljak? És ha nem lesz benne kő?

2014. febr. 10. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

kő nélkül ne adj neki gyűrűt, milyen ciki már....

amikor nincs otthon, menj végig a lakáson egy porszívóval de úgy, hogy a csövére húzol egy nejlon harisnyát - így nem szívja be a kis követ, de megtalálod (ha a földön van)

2014. febr. 10. 20:10
 2/13 A kérdező kommentje:

Kösz ez jó ötlet.

Étteremben akarom megkérni, szóval oda azért kell gyűrű.

Remélem nem kell másik.

2014. febr. 10. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Bocs, nem megsérteni akarlak, mert nem a te hibád, de elég gagyi munkát végezhetett az ékszerész, ha csak a nézegetéstől kiesett a kő a foglalatból...
2014. febr. 10. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Sos vidd vissza az ékszerészhez, hisz nagyon pocsék munkát végzett, ha csak úgy kiesett belőle a kő.
2014. febr. 10. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Ezt garanciálisan pótolnia kellene az ékszerésznek. Az én gyűrűmhöz kaptunk papírt, hogy amennyiben kiesik a kő a foglalatból, ingyen pótolják (még akkor is, ha nincs meg a kő!). Persze ennek feltétele, hogy amúgy a gyűrű ép legyen, ha látszik, hogy erős fizikai behatás, feszegetés az oka, arra nyilván nem érvényes a garancia. :)
2014. febr. 10. 20:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Akkor keresem a követ, holnap rohanok az ékszerészhez. Mondjuk rá a papírokat megnézni eszembe se jutott.

Csak attól félek nem bírnak vasárnapig új követ csinálni.

2014. febr. 10. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Ez tényleg fura. A foglalatot általában úgy szokták kialakítani, hogy a kő biztosan benne maradjon, tehát mechanikusan vagy karmokat nyomnak a kőre, vagy körülperemezik, felhajtva rá a foglalat szélét. Ha csak ragasztva volt, akkor ritkán ugyan, de valóban könnyen kieshet, de azt valódi drágakőnél nem alkalmazzák. Kaptál valami certifikátot a kőről ? Mert tudtommal Magyarországon igazi drágakő csiszolás nincsen, csak féldrágakövet csiszolnak.
2014. febr. 10. 20:29
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
milyen kőről van szó, amit úgy kell csinálni???
2014. febr. 10. 20:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem a kő a különleges, hanem az alakja. Remélem így érthető.
2014. febr. 10. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
Add oda Frodónak:)
2014. febr. 10. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!